BA/JAROVCE - Financuj svoje podnikanie cez hypotekárny úver

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
82 m
2
Bratislava
Jarovce
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chceli by ste podnikať ale chýba vám priestor? Predstavujete si priestor na prízemí s vysokými stropmi a modernými technológiami? Ako samozrejmosť očakávate vlastné parkovacie státia? Priestor, ktorý hľadáte by mal byť dobre viditeľný a mať viacero vstupov a ideálne aj možnosti úpravy. A viete, že všetko toto máme? A navyše priestor disponuje aj predzáhradkou a je na Liste vlastníctva zapísaný ako byt čo znamená, že si ho viete prefinancovať cez hypotekárny úver.

Predstavujeme vám prízemný byt s predzáhradkou v rezidenčnom projekte Opal. Tento byt je jedinečný a je možné ho používať na bývanie aj na podnikanie, prípadne sa dá skombinovať bývanie aj podnikanie.

HLAVNÉ VÝHODY:

VYPRACOVANÝ ZNALECKÝ POSUDOK zahrnutý v predajnej cene (výška znaleckého posudku 285.000€ - viac ako kúpna cena) - nakoľko je priestor vedený ako byt je možné prefinancovať kúpu prostredníctvom hypotekárneho úveru.

VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTA PRIAMO PRE BYTOM

MODERNÉ TECHNOLÓGIE - podlahové vykurovanie

- stropné chladenie

NADŠTANDARD - hliníkové okná

- príprava na elektricky ovládanie žalúzie

VYSOKÉ STROPY - viac ako 4m2 vo veľkej časti bytu

PREDZÁHRADKA 90m2

DISPOZÍCIA:

Byt je v súčasnosti riešený ako 3 izbový byt. Nachádza sa na prízemí s predzáhradkou. Má dva samostatné vstupy - jeden vstup je cez bytový dom a druhý samostatný vstup z ulice do izby s celopresklenenou stenou. Vďaka svojej dispozícii a dvom samostatným vstupom umožňuje tento byt rozdelenie na kancelársko/obchodný priestor s vlastným parkingom priamo na ulici. Tento priestor je možné užívať ako predajňu, kanceláriu, kadernícky salón, prípadne vďaka vysokým stropom (viac ako 4m v celom byte) je možné dorobiť "galériu", čím sa dosiahne rozšírenie m2 o ďalšiu "pracovňu" alebo zázemie obchodného priestoru. V prípade takéhoto rozdelenia na byt a kanceláriu zostane na bývanie veľmi zaujímavy 2 izbový byt s kuchyňou, WC, kúpeľňou a skoro 90m2 predzáhradkou. Pre lepšiu predstavivosť odporúčame si pozrieť priložený pôdorys. Určite s nami budete súhlasiť, keď povieme, že odkladacieho priestoru nikdy nie je dostatok, preto v prípade záujmu si viete k tomuto bytu prikúpiť 2x skladový priestor (umiestnené vedľa seba, možnosť prepojiť), každý s výmerou 2m2, cena tohto skladového priestoru je 4.000€/priestor.

Výmera: Byt: 82,49m2 + možnosť zväčšiť dobudovaním galérie

Terasa: 18,8m2

Predzáhradka: 90m2

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE:

Bytový dom je novostavba skolaudovaná v roku 2023, základom nosnej konštrukcie je železobetónový skelet s murovanými výplňami + tvárnice (YTONG). Byt je vyhotovený v štádiu holobyt. O tepelnú pohodu sa v byte stará podlahové vykurovanie, v lete poteší stropné chladenie. Okná sú hliníkové s izolačným trojsklom.

PARKOVANIE:

Parkovanie je možné zakúpiť priamo na ulici pred bytovým domom, cena za jedno parkovacie státie je 13.000€. K dispozícii sú 2 parkovacie státia.

LOKALITA:

Nachádza sa na Jantárovej ulici č. 48 v novom polyfunkčnom objekte OPAL v Bratislavskej mestskej časti Jarovce. V dosahu/pešej dostupnosti sa nachádzajú potraviny: DELIA, KRAJ, lekáreň, reštaurácie, kaderníctvo, škola, škôlka, futbalové ihrisko, zástavka MHD (za 12 min v centre mesta pod mostom SNP). Vo vnútrobloku sa nachádza nové detské ihrisko a spoločný priestor pre obyvateľov. Priamo z Jaroviec sa dá napojiť na obchvat D4 - spojenie s novým Lužným mostom.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.