Kontaktné údaje

Pergo

Mliekarenská 7

82109 Bratislava

Meno:
Alexandra Jankeje
Telefón:
+421 907 888 820
E-mail:
ID ponuky:
3777

Kancelárske priestory na Pluhovej ulici

1 600 €/mes.
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
321 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory na Pluhovej ulici, v mestskej časti Nové mesto.

DISPOZÍCIA

Priestory sa nachádzajú na prvom a druhom nadzemnom podlaží. Celková rozloha prvého podlažia predstavuje 156m2 a druhého 165m2. Objekt disponuje dvoma samostatnými vchodmi, kuchyňou, WC a skladu (technickej miestnosti). Pri sociálnych zariadeniach na každom poschodí sa nachádza aj sprcha pre tých, ktorí prichádzajú na bicykli.

VYBAVENIE

Priestory sú vybavené hliníkovými roletami na oknách, ktoré tienia a zároveň majú aj bezpečnostnú funkciu. Na všetkých oknách sú tiež hliníkové sieťky proti hmyzu a okná na prvom nadzemnom podlaží sú vybavené aj mrežami. Do vybavenia patrí tiež alarm, EPS proti požiaru a dymu, kamerový systém pre exteriér aj interiér, klimatizácia a podlahové kúrenie. Žľabový systém ťahania káblov v každej miestnosti umožňuje maximálnu variabilitu pripojenia, čo uľahčuje usporiadanie interiéru. Možnosť pripojiť až 50 pevných tel. liniek a TV do každej miestnosti. Optické káble sú taktiež dovedené do budovy. Vedľa budovy je vyhradených 6 až 8 parkovacích miest na spevnenej ploche.

LOKALITA

Budova sa nachádza v tichom prostredí obklopeným zeleňou s veľmi dobrou dostupnosťou (zástavka električky cca 200 m, zástavka autobusu cca 350 m). Nákupné centrum VIVO!, ktoré poskytuje možnosť stravovania a služieb je vzdialené cca 5 min pešej chôdze.

CENA A DOPLŇUJÚCE INFO

Možnosť prenájmu celého objektu alebo aj samostatných podlaží, uvedená cena je za 1. poschodie. Cena celého objektu je 3200 EUR/mesiac. Priestory sú voľné od 1.6.2024.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Pergo.

Aktuálne informácie o našej ponuke nájdete na www.pergo.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Počet miestností:
6
Poschodie:
1.
Kuchynka:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.