Obchodný priestor s výkladom na frekventovanom mieste, Račianska ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
132 m
2
Bratislava
Nové Mesto
pred 52 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real vám ponúka na predaj obchodný priestor s výkladom na frekventovanom mieste Račianskej ulice. Nachádza sa v časti blízko do centra, v smere do mesta, oproti spoločnosti Figaro. Dobrá dostupnosť MHD aj autom, hneď z odbočenia na Sliačsku ulicu. Priestor je o rozlohe 132,82m2, je v pôvodnom stave, klimatizovaný, vlastné socálne zariadenia, vlastníctvo je osobné. Priestor má vchod pre zákazníkov z prednej časti, je k nemu vstup aj zo zadnej časti, kde sa dá dobre parkovať.

CENA

Cena vrátane provízie a všetkých služieb spojených s predajom je 195 000,- € - viac info telefonicky alebo mailom v RK na čísle +421904524043 priamo u makléra Mgr. Peter Heriban.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Vieme pomôcť aj s hypotekárnym servisom. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.