Pedaj - krásny nebytový priestor v novostavbe

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
217 m
2
Bratislava
Petržalka - Dvory
Gercenova
pred 146 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 39 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj veľmi pekný, slnečný nebytový priestor na začiatku Petržalky s výbornou dostupnosťou do centra mesta a zároveň na diaľnicu na Gercenovej ul. č. 6/A. Nebytový priestor pozostáva z dvoch podlaží (1NP a suterén) o celkovej výmere 217 m2.

Na prvom podlaží o výmere 117 m2 sa nachádzajú vstup, vstupná hala, dve zasadacie miestnosti s výhľadom a vstupom do krásneho, tichého vnútro bloku, recepcia, miestnosť pre klientov s výhľadom do pešej zóny, dve toalety s umývadlami (pánska a dámska), sprcha, kuchynka a technická miestnosť.

Suterénne podlažie pozostáva z dvoch miestností a baru o výmere 100 m2. Prístup k spodnej časti priestoru je po schodoch z hornej časti alebo priamo z garáží, kde je možnosť a priestor na nakladanie a vykladanie tovaru priamo z auta.

Celý priestor je vykurovaný vlastným plynovým prietokovým kotlom, ktorý slúži aj na ohrev vody.

Nebytový priestor je aktuálne využívaný na kancelárske priestory, no vzhľadom na jeho umiestnenie a orientáciu a skleneným výkladom do pešej zóny by mohol byť využitý aj ako predajňa, prípadne internetový obchod s veľkým skladom.

***BM Real Estate*** je realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete, zaoberajúca sa kúpou, predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej kompletnou projekčnou, inžinierskou a stavebnou činnosťou.

Ostatné informácie a obhliadky na tel. č. 0911 722 242 Mgr. Križanovič, e-mail: krizanovic@bmreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Počet WC:
2
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Pedaj - krásny nebytový priestor v novostavbe

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.