3D, nebyt. priestor upraviteľný na 3 - 4 izbový, 80m2, Šustekova ul

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
80 m
2
Bratislava
Petržalka - Háje
Šustekova
pred 36 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 33 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj priestranný nebytový priestor s výmerou 80,52 m2, na 4. poschodí 6 poschodového 15 ročného bytového domu na Šustekovej (Šustekova) ulici, mestská časť Bratislava - Petržalka. Priestor je možné upraviť na 3 - 4 izb. priestor, následne prenajímať, čím sa maximalizuje výnos z investície. Výborná cena - výkon. Možné pôdorysy si pozrite v galérii. V súčastnosti používané ako otvorený priestor.

Dispozícia a vybavenie: nebytový priestor má obdĺžnikový open - space tvar. Okná sú plastové so žalúziami a tvoria celú stenu výhľadu na Einsteinovu ulicu. Nachádzajú sa tu tiež toalety a chodba s umývadlom. K dispozícii sú všetci internetoví provideri, možnosť optického internetu. Na prízemí bytového domu je k dispozícii recepcia od 08:00 do 18:00.

Budova sa pozične nachádza vo vyhľadávanej lokalite za začiatku Petržalky, na Šustekovej ulici, s dobrou občiansku vybavenosťou. V blízkosti sú reštaurácie, obchody, pešia dostupnosť na Petržalskú električku s prístupom do centra mesta a nákupné centrum Aupark. Rýchla dostupnosť na všetky hlavné dopravné tepny ako Panónska a Dolnozemská cesta, Most Apollo, Most SNP a Prístavný most.

Cena nehnuteľnosti je 154.990,- EUR vrátane provízie a kompletného právneho servisu – kúpne zmluvy autorizujeme advokátom. Možnosť kúpy samostatnej uzamykateľnej garáže v suteréne bytového domu. Voľný dohodou. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Zodpovedný maklér: Marián Tomko, mobil: 0948 970 073, mail: tomko@grahams.sk.

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Výťah:
áno
Poschodie:
4. / 6
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 3D, nebyt. priestor upraviteľný na 3 - 4 izbový, 80m2, Šustekova ul

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.