Atraktívny nebytový priestor na predaj - investičná príležitosť

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
246 m
2
Bratislava
Petržalka - Lúky
Jasovská
pred 80 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny nebytový priestor v Petržalke (Jasovská ulica) o celkovej rozlohe 246 m2 situovaný na 2 podlažiach, ktoré sú prepojené vnútorným schodiskom a nákladným výťahom s nosnosťou 500 kg.

Tento priestor je možné rozdeliť na 2 samostatné celky: suterén a 1. nadzemné podlažie s terasou, každý s vlastným vchodom, hygienickým zázemím (toalety / umyvárka, miestnosť pre upratovačku...).

1. V suteréne o veľkosti 103,71 m2 je možné zriadiť klub, herňu, sklad, - má samostatné hygienické priestory aj vstup zvonku + nakladaciu rampu pre dodávku / nákladné vozidlo.

Priestor je členený na 4 miestnosti: kancelária, veľký sklad, skladová miestnosť pri výťahu a šatňa s vlastným sociálnym zariadením a sprchou + hygienické zázemie (2miestnosti, 5xWC).

2. Priestor na prízemí domu (na terase) má veľkosť 142,29 m2. V súčasnosti je využívaný ako zabehnutá gastro prevádzka vo vyššom štandarde. Avšak po drobných úpravách ponúka veľa možností využitia na obytno, prevádzkovo - skladové resp. obchodné priestory, keďže má samostatný vstup z terasy. Priestor je členený na veľkú miestnosť a 3 miestnosti, hygienické zázemie (toalety - mužské/ženské), sklad.

3.BONUS: K vyššie uvedeným priestorom je súčasťou ponuky aj stavebne a opticky oddelená terasa o veľkosti +58m2, ktorá ponúka rôzne možnosti využitia, ideálne však na obchodné priestory. Dnes je súčasťou gastro prevádzky s využitím pre väčšie – menšie oslavy a posedenia v súkromnom kruhu.

Celý predávaný priestor ponúka širokú škálu možností využitia. Od pokračovania zabehnutej, známej a širokoakceptovanej gasto prevádzky, po rozčlenenie priestoru na 2 resp., 3 časti (suterén, 1. podlažie, zasklená terasa) alebo po drobnej investícii na skladovo -administratívne priestory obchodné.

Prednosťou je, že sa nachádza sa v žiadanej časti Petržalky, s výbornou infraštruktúrou, veľkým pohybom ľudí, nemocnica, obchody, električková zastávka, oddychovo – relaxačná časť (park) na Jasovskej, ktorú v blízkej budúcnosti doplní električková trať a táto časť je v prvej etape plánu magistrátu na revitalizáciu budov a okolia. V krátkej budúcnosti sa rozrastie blízke sídlisko Slnečnice o 26 000 obyvateľov = obchodný potenciál + rýchle napojenie na diaľničnú infraštruktúru a susedné krajiny.

Cena: 329 000 €

Kontakt a obhliadky: 0918 262 418

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Atraktívny nebytový priestor na predaj - investičná príležitosť

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.