NIVY investičná príležitosť - rodinný dom s predzáhradkou na Šarišskej

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
160 m
2
Bratislava
Ružinov
Šarišská
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s predzáhradkou v prestížnej a vyhľadávanej lokalite rodinných domov, v mestskej časti Bratislava-Ružinov, na Šarišskej ulici, v blízkosti novovybudovanej lokality NIVY, ktorá predstavuje nové moderné centrum Bratislavy. Realizujú sa tu najluxusnejšie projekty s množstvom bytov, kancelárií a obchodných priestorov. Dom je možné využívať na podnikanie a aj na pokojné bývanie pre náročného klienta. Možnosť rozdeliť dom na samostatné bytové jednotky.

Dom má dve nadzemné podlažia, jedno podzemné podlažie a obytné podkrovie. Je napojený na kanalizáciu, vodovodnú sieť, sieť elektrickej energie a na plynovodné potrubie. V dome sa nachádza 9 miestností, na pôdoryse sú označené ako byt A. K nehnuteľnosti patrí predzáhradka o výmere 44 m2, ktorej zrušením je možné získať 4 parkovacie miesta.

Dom sa nachádza v pôvodnom stave, s výnimkou keramickej škridle Bramac a fasády. Je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Vo fotkách nájdete návrh vizualizácie obývačky o výmere cca 30 m2, ktorú získate odstránením tehlovej priečky. Takisto je možné túto miestnosť využiť ako open space alebo priestrannú zasadačku.

Na dome nie sú žiadne ťarchy. 

Prečo je táto lokalita unikátna? Tichá lokalita rodinných domov, napriek tomu v pešej dostupnosti novovybudovaného moderného downtownu. Centrum mesta ponúka bohatý kultúrny život s množstvom divadiel, galérií, múzeí a kín. Do historického centra sa dostanete prechádzkou za pár minút, v blízkosti sa nachádza nová medzinárodná autobusová stanica Nivy, viacero obchodných centier Nivy, Eurovea, Aupark, Central, business centier, takisto ste za pár minút na obchvate alebo na nábreží Dunaja. MHD je vzdialené 5 min. peši. V okolí sa nachádzajú škôlky, aj školy, súkromné zdravotnícke centrum, viaceré športoviská, potraviny, reštaurácie a kaviarne.

Cena nehnuteľnosti je 355.000,- eur. Možnosť dokúpiť časť záhrady.

Prečo si kúpiť tento dom:

- moderná novovybudovaná lokalita

- výborná investičná príležitosť

- možnosť rozdeliť na 2 bytové jednotky

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: NIVY investičná príležitosť - rodinný dom s predzáhradkou na Šarišskej

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.