Bývanie s možnosťou podnikania s ubytovaním

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
450 m
2
okres Veľký Krtíš
Dolné Plachtince
pred 53 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj špecifickú nehnuteľnosť - rodinný dom s ďalšími 3 - ma obývateľnými stavbami v tichom prostredí pri potoku na okraji obce Dolné Plachtince. Leží na rovinatom pozemku o celkovej výmere viac než 7600 m2. Jedná sa o skupinu pevných a mobilných stavieb, napojených na elektrinu, vodu z vlastnej studne, odpady vyvedené do žumpy s trativodom. Hlavný rodinný dom je postavený z tehly a škvarobetónu, je napojený na ústredné kúrenie na drevo. Dom je dvojpodlažný, so suterénom prerobeným na bývanie, pozostávajúci zo vstupnej chodby s kuchynským kútikom, priestrannej prechodnej izby a menšej kúpeľne s WC. Prízemie tvorí priestranná chodba so vstupom do technickej časti - kotolňa, 2 menšie miestnosti a jedna malá izba. Samostatným vchodom vojdete do priechodnej obývacej izby, z ktorej je vstup do chodby, kúpeľne s WC po jednej strane a do prechodnej kuchyne a spálne zo strany druhej. Poschodie tvorí chodba, samostatná kúpeľňa a WC , prechodná izba, obývacia izba a 2 spálne. Jedna zo spální má východ na balkón.

- ďalšia pevná stavba je tiež dvojpodlažná, pozostáva z kuchyne spojenej s obývacou izbou , spálňou na prízemí a jednej nedokončenej miestnosti na poschodí. Táto stavba je vykurovaná lokálne na drevo. Okná a dvere sú plastové.

- mobilný drevodom č.1 stojí na betónových kockách, rozloha 30 m2 pozostáva zo vstupnej obývacej izby, kuchyne, kúpeľne , samostatného WC a 2 spální, kúrenie klímou, nová elektrina .

- mobilný drevodom č.2 - pevne spojený so základmi - rozloha 30 m2, pozostáva z 1 priestrannej izby -spálne a kuchynky v jednom a menšej kúpeľne s WC. Kúrenie je lokálne na drevo.

Nehnuteľnosti sa predávajú bez zariadení a nábytku. Je možnosť z kúpy vynechať mobilný dom č.1. K nehnuteľnosti patrí aj rozsiahle parkovisko a záhrada s cca 80 ks ovocných stromov, hlavne jablone, slivky, pár orechov. Svojim charakterom vhodná na trvalé bývanie pre viacgeneračnú rodinu/ viac rodín samostatne, prípadne na trvalé bývanie s možnosťou podnikania v poskytovaní ubytovania. Poloha na okraji obce poskytuje dostatočný pokoj, blízku dostupnosť do obce ale aj do voľnej prírody. Obec leží na severnom okraji Ipeľskej kotliny v širokej plytkej doline Plachtinského potoka. Je to obec s pomerne rozvinutou sociálnou infraštruktúrou

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: Bývanie s možnosťou podnikania s ubytovaním

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.