Kontaktné údaje

Nové bývanie - realitná kancelária, s.r.o.

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  František Adamko
Telefón:
0949 575 495
E-mail:
ID ponuky:
N064-18-FRAD

Na predaj obchodná budova - Dulovce(N064-18-FRAD)

198 000
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
200 m
2
okres Komárno
Dulovce
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N064-18-FRAD

Skvelá príležitosť! Ponúkame vám na predaj budovu potravín s vlastnými parkovacími miestami, priamo pri hlavnej ceste v centre obce Dulovce, okres Komárno.

Hlavné vlastnosti nehnuteľnosti:

Budova disponuje širokým priestorom o rozlohe 297 m2, ktorý je ideálny pre obchodné využitie. Súčasťou nehnuteľnosti je aj príslušný pozemok s rozlohou 258 m2.

Táto budova prešla dôkladnou rekonštrukciou a modernizáciou, zahŕňajúcou nielen podlahy a stropy, ale aj dôležité prvky, ako napríklad vodovodné pripojenie pri vybraných pultoch. Bezpečnosť je tiež na najvyššej úrovni vďaka elektronickému ovládaniu dverí a bezpečnostnému systému.

Časť budovy v zadnej časti je vyhradená pre súkromné priestory, ako napríklad šatňu, kanceláriu, technickú miestnosť, kúpeľňu a skladovacie priestory. V rámci nehnuteľnosti je taktiež vybudovaná vykládková rampa pre pohodlné nakladanie a vykladanie tovaru.

Parkovacie miesta sú k dispozícii pred a pri budove, a dokonca je vyhradený priestor pre nakladanie a vykladanie tovaru.

Obchodné priestory e pripravená na okamžité nasadenie do prevádzky a je v súlade so všetkými hygienickými normami a predpismi.

Cena tejto nehnuteľnosti je 198 000 €. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.

Tento obchodný priestor je pripravený na okamžité nasadenie do prevádzky a je v súlade so všetkými hygienickými normami a predpismi.

Táto nehnuteľnosť je momentálne zariadená moderným a štýlovým vybavením, vrátane unikátnych prvkov, ako sú pulty, regály, pokladničný pult s posuvným pásom, chladiarenské boxy a ďalšie vybavenie mäsiarskej a pekárenskej sekcie. Cena za zariadenia je s dohodou.

Nezmeškajte túto skvelú obchodnú príležitosť! Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky.

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Počet WC:
1

Na mape: Na predaj obchodná budova - Dulovce(N064-18-FRAD)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.