Veľký výrobný areál s rodinným domom na predaj

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
179 m
2
okres Komárno
Dulovce
pred 34 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte zázemie pre rozbeh alebo rozšírenie Vášho podnikania?

S výhradným poverení majiteľa ponúkame na predaj veľký výrobný areál s rodinným domov v Dulovciach.

Celková rozloha nehnuteľnosti je 65 árov!

Súčasťou ponúkaných nehnuteľností je:

Rodinný dom o rozlohe 179 m2.

Dispozícia: 5 izieb, predsieň, kúpeľňa, kuchyňa, toaleta. Dom je čiastočne podpivničený. Stavebný materiál: pálená tehla, strecha je sedlová: škridla.

Inžinierske siete: obecná voda, elektr. vedenie, plyn, vlastná žumpa, kopaná studňa na dvore.

Dom má novšie drevené okná, inak je v pôvodnom stave, veľký potenciál na úpravu pre potreby nového majiteľa areálu, resp. ako bývanie pre zamestnancov.

Na dvore je ešte murovaná garáž s montážnou jamou, za domom sa nachádza prístavba s dielňou, skladom, garážou a bývalou kotolňou o celkovej rozlohe 124 m2

Za rodinným domom sa nachádzajú výrobné priestory – dielne, kompletizačná dielna, prístrešok, kotolňa. Celková rozloha dielní: 256 m2, 459 m2, 748 m2, 758 m2 a 800 m2.

Budovy ešte pred dvoma rokmi slúžili na výrobné účely na spracovanie dreva. Rok výstavby areálu: 1992 -2001. Budovy boli účelne navrhnuté a prispôsobené na slotársku výroby. Osvetlenie objektov zabezpečovali neónové svietidlá, ako aj svetlíky nachádzajúce sa v strope hál. Vykurovanie objektov zabezpečovali kotle na tuhé palivo (kúrilo sa zbytkovým drevom – rezivom) napojené na radiátory.

K rodinnému domu ako aj k výrobnému areálu máme k dispozícii nové znalecké posudky z roku 2023, ako aj výkresy, pôdorysy, stavebné povolenia a kolaudačné rozhodnutia. V prípade záujmu možnosť dokúpenia ďalších objektov a pozemkov a vytvorenie 2 hektárového výrobného areálu. Treba vidieť!

Objekt a rodinný dom sa nachádzajú v ulici s dobrou dostupnosťou, prístup k areálu z dvoch ulíc je výhodou. Obec Dulovce má dobrú občiansku vybavenosť (deväťročná škola, lekár, potraviny, obchody, futbalový štadión, amfiteáter,...).

Dopravná dostupnosť: Napojenie na hlavnú cestu v Hurbanove vedúcu do Nových Zámkov alebo Komárna 11 km, napojenie na R1 pri Nitre 53 km. Vzdialenosť do okresného mesta Komárno 18 km, Štúrovo 38 km

Pre bližšie informácie a záujem o obhliadku volajte tel. číslo: 0950 803 738

Cena: 160 000 EUR

Cena je vrátane provízie a sú v nej zahrnuté všetky poplatky týkajúce sa predaja alebo kúpy nehnuteľnosti. Vybavíme Vám financovanie ku kúpe vami vybranej nehnuteľnosti, zabezpečíme potrebnú zmluvnú dokumentáciu (advokát ) a prepis energií. Odbremeníme Vás od všetkých vybavovačiek. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv.

- poskytujeme komplexný realitný servis,

- preverujeme nehnuteľnosti po právnej stránke,

- stavebné povolenia, legalizácia stavieb,

- potvrdenie trhovej ceny pre dedičské konanie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet hál:
5
Voda:
áno

Na mape: Veľký výrobný areál s rodinným domom na predaj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.