Obchodný priestor na prenájom v centre Galanty, 93m2.

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
93 m
2
okres Galanta
Galanta
sídl.JAS
pred 17 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 26 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom obchodný priestor v centre mesta Galanta v OC Jaspark o výmere 93m2, ktorý sa nachádza na 1.poschodí.

Celý priestor je presklený preto je vhodný na obchod, butik, showroom alebo aj ako kancelária, príp. služby s možnosťou dispozičnej zmeny po dohode s prenajímateľom. V priestore sa nachádza voda, toalety na chodbe.

Obchodné centrum je bezbariérové, klimatizované s 2 výťahmi a 2 vchodmi /spredu - z ulice alebo zozadu -z parkoviska/ s prístupom 24/7, strážna služba samozrejmosťou. Obchodné centrum má vlastné parkovisko s rampou.

Jaspark ponúka aj gastro zážitok v reštaurácii Spoon a zastrešuje prevádzky s dámskym, pánskym, detským textilom, drogériou a bytovými doplnkami. Nájdete tu finančné poradenstvo, hypotekárne centrum, banku, služby cestovnej kancelárie, advokáta, notára, zábavné centrum pre deti.

Cena nájmu je 520,-Eur + energie cca 240,-Eur (ceny sú bez DPH) spolu 760Eur+DPH

Depozit vo výške 2.700,-Eur.

V prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte na tel.č.:0944 044 055.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Obchodný priestor na prenájom v centre Galanty, 93m2.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.