Komerčná budova od centra 600m - strategická poloha!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
125 m
2
okres Hlohovec
Hlohovec
Pribinova
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 27 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Máte záujem o podnikanie v Hlohovci? Na predaj je objekt v širšom centre mesta Hlohovec, ktorého súčasťou, bola zabehnutá kaviareň/cukráreň.

Samostatne stojaci dom so záhradou, s celkovou výmerou pozemku - 479m2, úžitkovou plochou domu 125m2, zastavanou – 149m2.

Dispozícičné riešenie: miestnosť č.1- 47m2 s výhľadom do ulice cez prietranné veľkolepé výkladové okná, miestnosť č.2 – 14.82m2, miestnosť č.3 – tzv.skladový priestor – 11,3m2, chodba – 4,07m2, toalety – 5,85m2, samostatne stojaca budova(sklad) – 16,7m2, podbránie (parkovanie auta) – 20,65m2.

Nehnuteľnosť prešla okrem strechy, kompletnou rekonštrukciou, ktorej súčasťou bola aj revitalizácia všetkých prípojok IS.

Čelná časť budovy - boli zväčšené okná. Taktiež bol vymenený plynový kotol, podlahy, obklady a sanita, úsporné osvetlenie, zámková dlažba. Súčasťou priestoru je aj klimatizácia. Záhrada je členitá, kde sa nachádza priestor na sedenie + detský kútik.

Pri osobnej obhliadke sa presvedčíte, že zámer Vášho podnikania môže byť zaujímavý práve na tomto vyhľadávanom, strategickom mieste, (len 600m od absolútneho centra mesta), nakoľko prevádzka, ktorá dodnes fungovala, je stále hľadaná.

Cena ponuky - 250.000,-€

Záujemcia ma môžu kontaktovať na tel.č. 0915 95 95 92

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: Komerčná budova od centra 600m - strategická poloha!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.