Kontaktné údaje

JUDr. Branislav Fázik, Pnorf-real estate

Závalie 11/B

92001 Hlohovec

Meno:
JUDr. Branislav Fázik  
Telefón:
 
Mobil:
0904825980
E-mail:

PNORF – poly. budova, úp. 1000 m2, 794 m2, byty, Hlohová ul.

495 000
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1000 m
2
okres Hlohovec
Hlohovec
Hlohová
pred 244 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj polyfunkčnú budovu nachádzajúcu sa v širšom centre mesta na Hlohovej ul. v Hlohovci. Polyfunkčný objekt je postavený na pozemku s výmerou 794 m2 a má nasledujúce časti: obchod a bar s výmerou 94,41 m2, kovovýroba s výmerou 691 m2, z čoho 126,89 m2 predstavujú miestnosti, obytná časť s výmerou 93,3 m2 a administratívna časť s výmerou 108,26 m2.

Kovovýroba sa nachádza na prízemí objektu s prístupom cez bránu z Hlohovej ul. Dispozícia: priestor podbrány, 2x sklad, šatňa zamestnancov, umyváreň, 3x dielňa, WC, technická miestnosť a zastrešený dvor, ktorý plní funkciu skladu.

Obchod (42,62 m2) a bar (51,79 m2) sa nachádzajú v prednej časti objektu s prístupom z Hlohovej ul. K baru prináleží aj terasa na ulici. Dispozícia obchodu: predajňa, sklad, WC a šatňa. Dispozícia baru: predsieň, priestor sedenia s barom, šatňa, sklad a 3x WC.

Administratívna časť sa nachádza na II. NP v zadnej časti objektu. Je prístupná cez kovové schodisko z kovovýroby a tiež cez schodisko z Hlohovej ul., ktoré vedie k obytnej časti objektu. Dispozícia: priestor spojovacej chodby, kúpeľňa, WC, archív a 2x kancelárie. Administratívna časť bola koncipovaná s možnosťou jej premeny na obytnú časť s troma bytmi.

Obytná časť sa nachádza na II. NP v prednej časti polyfunkčnej budovy nad obchodom a barom. Je prístupná cez betónové schodisko z Hlohovej ul. Dispozícia 1,5i bytu (49,02 m2): chodba, WC, kúpeľňa, kuchyňa, komora, izba a balkón. Dispozícia 2i bytu (44,28 m2): chodba, WC, kúpeľňa, kuchyňa a 2x izba.

Objekt je napojený na všetky IS + má vlastnú studňu. Vykurovanie objektu prostredníctvom radiátorov zabezpečuje plyn. kotol. V administratívnej časti sa nachádza klimatizácia. Výroba je napojená alternatívne aj na slnečné kolektory, ktoré zabezpečujú ohrev vody. V bytoch vodu zohrievajú el. bojlery. K príslušenstvu patrí aj nadštandardná pivnica pod budovou. Pôvodná stavba je z päťdesiatych rokov. Obchod s barom prešiel v r. 2004 rekonštrukciou. V identickom roku bolo vybudované aj celé druhé nadzemné podlažie s bytmi a kanceláriami.

Pôdorysy polyfunkčného objektu s dispozíciou jednotlivých miestností, ich výmerami a usporiadaním sa nachádzajú vo fotogalérii.

Objekt je možné kúpiť aj s celým technickým vybavením zabezpečujúcim kovovýrobu. Tiež s naskladneným materiálom a tovarom.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. 0904 825 980. AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@hotmail.com

P n o r f

r e a l

e s t a t e:

p r o f e s i o n á l n e

p r á v n e

a

r e a l i t n é

s l u ž b y

s

n a j n i ž š í m i

p r o v í z i a m i

n a

t r h u.

Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny.

+ Hypotekárne poradenstvo zdarma.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: PNORF – poly. budova, úp. 1000 m2, 794 m2, byty, Hlohová ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.