KANCELÁRSKE PRIESTORY NA PRENÁJOM, JUŽNÁ TRIEDA, 100 m²

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
Košice
Juh 
Južná tr. 
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 51 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DIANA JIRKOVSKÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS Vám ponúka na prenájom kancelárske priestory v priemyselnej časti Košíc, na Južnej triede.

Pre Vašu firmu ponúkame 100 m² úžitkovej plochy s perfektnou dostupnosťou do centra mesta, ale aj v smere na Maďarsko, Rožňavu či Prešov.

Na začiatok spomeniem niekoľko benefitov: oddelené kancelárie pre šéfa a personál, zasadacia miestnosť pre cca 20 ľudí, kuchynka, toaleta, pripojenie na internet.

Kancelárie sa nachádzajú na 1.poschodí a pozostávajú zo vstupnej chodby, schodiska, dvoch kancelárií, zasadacej miestnosti, z ktorej je výstup ma malý balkón a vlastnej kuchynky. Priestory sú zariadené kancelárskym nábytkom, sedacou súpravou. Zasadacia miestnosť je vybavená stoličkami a stolmi.

Cena priestorov: 6.-Eur /m2 + DPH. Energie sa budú vypočítavať podľa aktuálnej mesačnej spotreby a budú fakturované nájomcovi priestorov. Internet si nájomník rieši na vlastné náklady.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0907 406 460 – Ing. Diana Jirkovská - certifikovaný realitný maklér NARKS

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie:
2. / 2
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: KANCELÁRSKE PRIESTORY NA PRENÁJOM, JUŽNÁ TRIEDA, 100 m²

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.