PRENAJATÉ / NA PRENÁJOM KANCELÁRSKE PRIESTORY, Južná trieda, Košice

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
253 m
2
Košice
Juh 
Južná tr. 
pred 100 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na prenájom kancelárske priestory na Južnej triede v areáli za kongres hotelom ROCA.

>>>VIDEOOBHLIADKU priestorov si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/rOe5fH6E8ik

V areáli za kongres hotelom ROCA Vám ponúkam na prenájom kancelárske priestory s naozaj veľkorysou rozlohou 253 m2, ktoré sa nachádzajú na 2. poschodí. Dispozične sa priestory členia na jeden veľký otvorený priestor, 3 samostatné kancelárie a kuchynku. Sociálne zariadenie sa nachádza v spoločných priestoroch na chodbe.

Priestory Vám podľa Vašich požiadaviek vedia majitelia upraviť a Vy si môžete pár úpravami vytvoriť prostredie podľa Vašich predstáv, ktoré je vhodné snáď pre každé odvetvie podnikania.

V areáli sa nachádza množstvo firiem, obchodných spoločností a kancelárií, ktoré ľudia často vyhľadávajú a preto je tu vysoká frekvencia ľudí čo je určite veľkou výhodou. Lokalita je zaujímavá svojou polohou, pretože sa nachádzame vo frekventovanej časti mesta s kompletnou občianskou vybavenosťou i s dostatkom parkovacích miest, čo Vaši klienti určite ocenia.

Samotná budova disponuje aj nákladným výťahom – nosnosť 1000 kg, takže nie je problém aj s presunom väčších a ťažších predmetov. Objekt je strážený SBS službou každý deň od 18:00 – 6:00.

Cena prenájmu je 2.500 EUR/bez DPH/mesiac + 3 mesačný depozit.

Ak Vás všetky tieto výhody zaujali zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.

prenajom, kancelarske priestory, obchodne priestory, kosice, košice, južna trieda

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno

Na mape: PRENAJATÉ / NA PRENÁJOM KANCELÁRSKE PRIESTORY, Južná trieda, Košice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.