PRENAJATÉ / NA PRENÁJOM OBCHODNÉ PRIESTORY, ulica Jakobyho, Košice

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
114 m
2
Košice
Staré Mesto
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na prenájom kancelárske priestory na Jakobyho ulici .

V administratívnej budove na Jakobyho ulici Vám ponúkam na prenájom obchodné a kancelárske priestory s rozlohou 114 m2. Nachádzajú sa na prízemí so vstupom priamo z parkoviska čo je veľkou výhodou pre Vašich klientov a bonusom je aj vstup zo zadného dvora, kde môžete taktiež pohodlne parkovať. Priestor je naozaj veľkorysý, momentálne je rozdelený priečkou na dve väčšie časti, chodbu, menšiu kanceláriu a sociálne zariadenia( sú tam 3 toalety). No variovanie priečok podľa Vašich potrieb bude určite možné. Presklený výklad zaručí dostatok svetla a zároveň upúta okoloidúcich ľudí.

V priestoroch sa momentálne nachádza kaviareň takže je tu už zabudované odsávanie a po dohode s predošlým nájomcom si viete ponechať aj 2 klimatizačné jednotky či kompletné zariadenie kaviarne za dohodnutú sumu. Kúrenie je zabezpečené radiátormi.

Nachádzame sa neďaleko centra mesta takže je tu kompletná občianska vybavenosť a dostatok parkovacích miest . V celom objekte je množstvo firiem , predajní, kancelárií takže je tu pohyb ľudí čo určite oceníte.

Cena prenájmu je 1.026 EUR/bez DPH/mesiac ( 9 EUR/m2/ bez DPH) + energie.

Ak pre Vašu predajňu, obchodné priestory hľadáte miesto s týmito všetkými výhodami zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.