NA PREDAJ BUDOVA VHODNÁ NA PODNIKANIE | KOŠICE - SEVER

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
220 m
2
Košice
Sever 
Gerlachovská 
pred 77 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj budovu, ktorá je vhodná na rôzne typy podnikania, vo vynikajúcej lokalite na Podhradovej.

Ide o podnikateľský objekt, ktorý sa momentálne využíva na účely predajne a na poschodí sú k dipozícii aj kancelária a sociálne zariadenie. Zastavaná plocha budovy je 220m2 a výhodou je, že pozemok pod budovou je v osobnom vlastníctve majiteľa budovy.

Budova je postavená z tehál a predná strana budovy je zateplená. Vnútorné priečky sú predelené sadrokartónmi, ktoré je možné úplne zrušiť a môžete tak otvorenú využiteľnú plochu.

Budova sa nachádza vo vynikajúcej lokalite, na ulici Gerlachovská. Sídlisko Podhradová sa pýši tým, že odtiaľto máte veľmi blízko do centra mesta. Vďaka veľkému parkovisku tu môžu parkovať aj väčšie autá úplne bezplatne.

Budova je ideálna pre prevádzku autoservisu, predajne, skladu, alebo čokoľvek iné. Do budúcna je možnosť túto budovu nadstavať a vybudovať na poschodí až 3 bytové jednotky, takže aj z investičného pohľadu je táto ponuka veľmi atraktívna.

Cena tejto nehnuteľnosti je 299.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky, mi prosím zavolajte na číslo 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: NA PREDAJ BUDOVA VHODNÁ NA PODNIKANIE | KOŠICE - SEVER

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.