Penzión - polyfunkčný objekt Košice - Sever, Potočná ul

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
704 m
2
Košice
Sever 
Potočná 
pred 107 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa rozostavaný polyfunkčný objekt - penzión v mestskej časti Košice - Sever na Potočnej ulici. Objekt má právoplatné stavebné povolenie do 31.12.2023. nachádza sa na rovinatom pozemku v tichej ulici, objekt je napojený na všetky IS. Možnosť zmeny charakteru užívania stavby 50% na byty. Občianska vybavenosť v okolí je na veľmi dobrej úrovni. Prístup po asfaltovej ceste, veľmi dobrá dostupnosť do centra ako aj na výpadovky smerom z KE na SN, PO, RV.

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Penzión - polyfunkčný objekt Košice - Sever, Potočná ul

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.