Hala s pozemkom Košice - Ťahanovce, Magnezitárska, oplotenie pozemku

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
79 m
2
Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Magnezitárska (časť Sídlisko Ťahanovce)
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Norbert Mészaros a Leaders & Partners reality sro ponúka na predaj so súhlasom majiteľa garážovej montovanej haly v mestskej časti Košice - Ťahanovce na Magnezitárskej ulici.

Už ste niekedy snívali o vlastnení haly? Dajte svojmu podniku nový domov alebo investujte do tohto potenciálneho lukratívneho projektu. Ponúkame na predaj novostavbu montovanej haly v obľúbenej lokalite Košice - Ťahanovce.

Táto nehnuteľnosť má úžitkovú plochu 79,5 m2 a plochu pozemku 164 m2. Rozmery haly sú 14,5 m x 5,5 m. Svetlá výška je 3 mv strede 3,7 m nakoľko strecha je sedlová. Je dosť veľká na uspokojenie vášho podnikania. Predám garaz / halu / sklad 79,5m2 s pozemkom 164m2 v Košiciach na ulici Magnezitarska.

+ mansie úpravy terénu pre lepší vjazd do garáže .

Podklad makadam. Výhodný podklad na údržbu, pre skladovanie materiálu, rádia, strojov a podobne. (V prípade záujmu vieme spraviť dnu zámkovú dlažbu za doplatok 500€)

Vhodne tiež ako investícia kedže ceny pozemkov/nehnutelnosti stále rastu.

Taktiež biedime súkromné ​​parkovanie pre vaše maximálne pohodlie a bezpečnosť.

Miesto sa nachádza na Magnezitárskej ulici, ktorá je dobre dostupná z hlavných cestných ťahov, čím sa umocňuje jej atraktivita.

Nehnuteľnosť by sa dala ďalej rozvíjať alebo použiť ako skvelé miesto pre svoje existujúce podnikanie. Takže uchopiť tento objekt teraz by mohla byť mestskoskopická príležitosť!

Kontaktujte nás už dnes!

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Chcete kúpiť alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o všetkých podujatiach vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak chcete spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, vyskúšajte novú aplikáciu

V meste

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2450

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Elektrina:
áno

Na mape: Hala s pozemkom Košice - Ťahanovce, Magnezitárska, oplotenie pozemku

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.