Chalupa - pôvodná banícka drevenica, Kemnické Bane, Kremnica, Žiar nad Hronom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
216 m
2
okres Žiar nad Hronom
Kremnické Bane
pred 59 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 54 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pôvodnú banícku drevenicu, ktorá sa nachádza v obci Kremnické Bane.

PRINÁŠAME VÁM JEDINEČNÚ A POSLEDNÚ MOŽNOSŤ STAŤ SA MAJITEĽOM PôVODNEJ BANÍCKEJ DREVENICE V KREMNICKÝCH BANIACH

PREDMET PONUKY

Juho-východne orientovaná priestranná drevenica sa nachádza na rovinatom pozemku s celkovou výmerou 332m2 v centre obce Kremnické Bane.

Pozostáva z jedného prízemného a jedného nadzemného podlažia s podlahovou plochou približne 216m2. Okná sú pôvodné drevené kazetové, vstupné dvere ako aj dvere na verandu sú pôvodné drevené, podlahy sú v chodbách betónové a v ostatných miestnostiach drevené, strecha je plechová.

Na prízemí sa nachádzajú 2 chodby a 4 miestnosti, z ktorých jedna bola pôvodne využívaná ako kuchyňa a je v nej situovaná pôvodná murovaná pec.

Z chodby vedú drevené schody na druhé podlažie a vstup na východne orientovanú verandu.

Nadzemné podlažie dispozične pozostáva taktiež z chodby a 4 miestností.

Keďže sa jedná o chalúpku, ktorá bola niekoľko rokov neobývaná zodpovedá tomu aj jej dnešný stav no napriek tomu má veľký potenciál.

Momentálne je odpojená od elektriny aj vody.

LOKALITA

Obec Kremnické Bane leží v srdci Kremnických vrchov, priamo v Geografickom strede Európy. Len 4km od obce sa nachádza mesto Kremnica, ktoré zabezpečuje plnú občiansku vybavenosť. Kremnické Bane sa nachádzajú v tesnej blízkosti vyhľadávaných lyžiarskych stredísk Krahule a Skalka a iba 15km od známeho kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Na svoje si tu prídu nadšenci turistiky, cykloturistiky a agroturistiky.

HODNOTENIE MAKLÉRA

Táto výnimočná ponuka je na veľmi dlhú dobu poslednou svojho druhu, nakoľko sa jedná o jednu z posledných pôvodných baníckych dreveníc v Kremnických Baniach. Aj napriek tomu, že chalúpka je historickou pamiatkou, verím že nový majiteľ jej opäť vdýchne život a vráti aj jej krásu.

Novému majiteľovi poskytne oddych a pokoj vo svojej neopakovateľnej atmosfére.

CENA

53 000,-Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: Chalupa - pôvodná banícka drevenica, Kemnické Bane, Kremnica, Žiar nad Hronom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.