Kontaktné údaje

KOMPAS reality

Námestie SNP 2010

960 01 Zvolen

Meno:
Renáta Foťková
Telefón:
 
E-mail:
ID ponuky:
817207

BUDOVA NA PREDAJ V KRUPINE

250 000
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Krupina
Krupina
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj budovu využívanú na podnikateľské účely. K budove patrí pozemok o rozlohe 1058m2 a bezproblémový príjazd pre veľké autá.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

Budova je obdĺžnikového tvaru. Je rozdelená na viac samostatných častí, čo umožňuje časť prenajímať, prípadne rozdelenie na viac podnikateľských zámerov.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:

• celková výmera pozemku je 1058m2, ktorá je zapísaná ako zastavaná plocha

• budova je popisom určenia ako dielne

• je v osobnom vlastníctve

• budova bola využívaná na dielne (na výrobu)

• je tu samostatná kancelária, šatne a niekoľko dielní (počet si vie nový majiteľ upraviť, treba vidieť dispozíciu)

• má vlastné nové kúrenie

• výhodou je investičný zámer, kde časť využije pre svoje podnikanie a časť môžete prenajímať. Prípadne rozdeliť na minimálne samostatné 3 haly a prenajímať rôznym subjektom

• osobné vlastníctvo, financovanie úverom možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

DOJEM MAKLÉRA:

Osobne vidím potenciál hlavne v tom, že viete budovu rozdeľovať na rôzne časti. Pre nového majiteľa to znamená rýchlu návratnosť investície!!! Budova sa nachádza priamo v meste s výbornou dostupnosťou aj pre veľké autá, čo nového majiteľa neobmedzí v podnikateľskom zámere. Výborná lokalita s výbornou dostupnosťou.

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!

Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. 0904 987 519. Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom FRBT400ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na fotkova@kompasreality.sk . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Voda:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.