Kontaktné údaje

BeMi realitná kancelária

Hodálova 3

94901 Nitra

Meno:
  Veronika Tóthová
Telefón:
0918 678 901
E-mail:
ID ponuky:
035-26-VETO3

Komerčné priestory v Lučenci na prenájom

1 200 €/mes.
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
336 m
2
okres Lučenec
Lučenec
pred 112 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

035-25-VETO3

3D obhliadka: my.matterport.com/show/?m=E5hf5M

Ponúkame Vám na prenájom komerčné / prevádzkové priestory v širšom centre Lučenca. Nachádzajú sa v jednopodlažnej skeletovej budove, kde je možnosť rozdelenia priestorov takmer neobmedzená. Podlahová plocha priestorov na prízemí a na prvom podlaží spolu: 336m2 .Prízemie budovy ponúka na využitie jednu veľkú miestnosť s dvomi oknami, vchodovými dvermi z ulice a jednou toaletou. Na prvom poschodí je priestor predelený na 4 miestnosti rôznych rozmerov, ktoré sa dajú ľubovoľne upraviť. Najväčšia miestnosť z nich, ktorá je orientovaná na východ má 5 okien a krásny štýlový, zrekonštruovaný balkón so strieškou. Ďalšie miestnosti sú orientované na západ a disponujú toaletou. Vnútorné steny priestorov nie sú nosné, preto sa dajú ľubovoľne premiestniť, alebo odstrániť, čím sa vytvorí jeden veľký priestor . Podlahy v miestnostiach na oboch podlažiach sú pokryté keramickou dlažbou, na ktorej je podlahová krytina Riga. Kúrenie je plynové - vlastným kotlom. Elektrika 230/ 380V, voda a kanalizácia mestská. Na vyčíslenie spotreby energie a vody sú k dispozícii merače. Budova v ktorej sa priestory nachádzajú, majú 60cm hrubé múry a výborné izolačné vlastnosti v zime aj v lete. Táto ich vlastnosť výrazne znižuje náklady na kúrenie a klimatizáciu. Budova prešla čiastočnou rekonštrukciou. Je zateplená a má novú fasádu, pri ktorej sa dbalo o zachovanie pôvodného charakteru budovy. Okná a dvere sú plastové. Strecha budovy je plechová . Prípojka na internet je zriadená. Pred budovou je neplatené parkovisko. Železničná a autobusová stanica je v blízkosti.

Využitie: kancelárske priestory, obchod a služby, reštauračné, športové, voľnočasové, opravárenské, výrobné a rôzne iné podnikateľské účely.

Priestory sa dávajú do prenájmu v celosti jednému nájomcovi, prípadne viacerým, ak je vzájomná dohoda na podmienkach medzi nimi možná. Priestory sú voľné ihneď!

Cena nájmu: 1200 eur /mesiac ( 1 depozit a 1 mes. nájom sa platí vopred)

Obhliadku priestorov Vám rada umožním, ohľadom termínu volajte na uvedené telefónne číslo, alebo ma kontaktujte mailom prosím!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.