Predaj skladových priestorov, Lučenec - Znížená cena

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
1173 m
2
okres Lučenec
Lučenec
pred 64 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 37 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR (xemar5@xemar.sk, alebo 0908 499 732) ponúka na predaj, prenájom skladový objekt. Vzhľadom na variabilitu priestorov a svojou polohou v meste Lučenec je vhodný na rôzne využitie skladovania.

Zastavaná plocha skladového objektu je 1173 m2. 

Jedná sa o veľmi dobre dispozične riešený, jednopodlažný objekt. Je rozdelený na priestranné miestnosti pre skladovanie rôzneho tovaru a materiálu, miestnosti pre personál vrátane kancelárií, sociálnych miestností a predajnej časti.

Dispozičné riešenie:

6 x kancelárske miestnosti, 2 x sociálne zariadenie, 8 skladovacích priestorov, predajná časť, 2 x chladiace boxy

Objekt má po oboch pozdĺžnych stranách nakladacie a vykladacie rampy. Vstup do objektu a kancelárskych priestorov je z bočnej strany. Vstup do skladových priestorov je cez  posúvacie oceľové vráta – 2 x 6 ks a cez rampu. Výhodou je veľmi dobrá prístupnosť k objektu nákladnými autami a kamiónovou dopravou. Ďalšou výhodou je možnosť využívania železničných koľajníc na prevoz materiálu.

Objekt je v zime vykurovaný podľa potreby a je napojený na všetky inžinierske siete.

Skladové priestory je možné aj prenajať, či už priestory celej budovy, alebo len časti podľa dohody.

Prenájom:   Cena prenájmu je 3000,- € včetne energií. 

Predaj:   Pri rýchlom jednaní pri kúpe je tu priestor na dohodu o cene. 

Voľný a k dispozícií ihneď.

LOKALITA:

Objekt sa nachádza v Lučenci, na Železničnej ulici, priamo v areáli železničnej stanici, vo veľmi dobrej blízkosti napojenia na obchvat. Leží na okraji centra v obchodnej zóne okresného mesta a pre svoj účel – skladovanie má ideálnu polohu. Spĺňa teda všetky podmienky na prevádzkovanie skladovacích a kancelárskych priestorov z hľadiska výbornej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:

Objekt je zaujímavý svojou dispozíciou, polohou, dostupnosťou a primeraným obslužným priestorom. Objekt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, preto je možné zachovať a využívať jeho súčasný stav, alebo ho upraviť podľa potreby a účelu. Je vhodný na využívanie skladu pre spoločnosti s rôznym tovarom a materiálom.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.