Na predaj logisticko-priemyselná budova v Malom Šariši

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
8598 m
2
okres Prešov
Malý Šariš
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PhDr. Erika Majorošová - DIAMOND REALITY PREŠOV - ponúkame predaj logisticko-priemyselnú budovu v Malom Šariši s veľkou variabilitou využitia. Predovšetkým pre skladovanie, logistiku, výrobu a veľkoobchodný prevádzku blízkosti hlavného ťahu , výpadovky na Poprad. Rýchly prístup k napojeniu na všetky hlavné ťahy.

Plocha objektu je 4 099 m2, z toho administratívne priestory, šatne pre zamestnancov, jedáleň, 1x apartmán a 3x garsónkové ubytovacie jednotky + suterén , plocha je 1 034 m2. Z toho skladové plochy 3 065 m2 - plocha obsahuje sklady + expedíciu + operatívne miestnosti–fakturačné oddelenie, kancelária dopravy.

K objektu prináleží ešte 4.057 m2 ostatná plocha .To sú pozemky na rozvoj a rozšírenie firmy prípadne sa dajú oddeliť a využiť ako stavebné pozemky.

Budova sa nachádza v obci Malý Šariš. Do centra mesta Prešov je cca 2km. Budova je zrekonštruovaná a 1/2 objemu celého objektu je novopostavený logistický sklad. Budova je vybavená klimatizáciou, WC (sociálnymi miestnosťami), optickou sieťou, komplexným telefonickým spojením, plynovou, vodovodnou a kanalizačnou prípojkou napojenou na čističku vôd.

V budove sa nachádza výťah.

Technický stav: energetická kapacita: VN - trafostanica, rozvod mestskej vody s hydrantami po jednotlivých vetvách areálu. Kanalizácia splašková DN 300 10l za sekundu. Plynovod: STL DN 160, 0,3 Mpa, 200 m3/hod. Celý areál je osvetlený a oplotený. Na pozemku sa nachádzajú tri studne, jedna kopaná do hĺbky 10 m a dve vŕtané v hĺbke 30m – studne sa využívajú ako technická voda.

Je možnosť odkúpenia technológie ktorá sa nachádza v objekte za 250.000 eur .

Popis technológie v skratke:

Valčekový dopravník chystaného tovaru v prepravkách od rakúskej firmy KNAPP v dĺžke cca 150 metrov. / 8 zastávok, hrebeňové ukončenie na expedícií podľa rozvozných smerov/ .

Má elektricko-pneumatický pohon, trasovanie prepravky cez jednotlivé zastávky je riadené laserovým skenerom čiarového kódu chystacieho listu

Viac informácii na tel. čísle 0940883454 PhDr. Erika Majorošová.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Elektrina:
áno

Na mape: Na predaj logisticko-priemyselná budova v Malom Šariši

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.