EXKLUZIVNE !.predaj polyfunkčnej budovy v Nitre - Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
294 m
2
okres Nitra
Nitra
pred 61 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj komerčné a prevádzkové priestory v Nitre, v blízkosti autobusovej a vlakovej stanici. Plocha úžitková 294,8 m2. na frekventovanom mieste s dobrou dopravnou obslužnosťou. Budova je postavená na pozemku o výmere približne 120 m2, tvoria ju 2 poschodia, plus suterén a disponuje tiež uzavretým nádvorím o rozlohe približne 100m2, kde je možnosť parkovania pre 2 - 3 vozidlá.

Ďalšie vozidlá môžu parkovať v okolí budovy v blízkosti potravín, autobusovej a železničnej stanice. Využitie budovy môže byť rôzne - kancelárie, kadernícke a kozmetické služby s možnosťou vytvorenia bytových jednotiek. V súčasnosti je budova plne obsadená nájomníkmi. Každé podlažie má vlastné sociálne zariadenia. Cena 630 000 €. V prípade seriózneho záujmu je možná dohoda o cene. Fotodokumentácia sa nachádza v realitnej kancelárii. Kontakt 0917567218.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.