Areál s výrobnou halou a mostovým žeriavom v Nitre na prenájom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
5276 m
2
okres Nitra
Nitra
Rastislavova
pred 37 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 27 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom areál s výrobnou halou a spevnenou plochou s celkovou výmerou 10.394 m2. Spevnená plocha má celkovú výmeru 5.795 m2 a tvoria ju súkromné príjazdové cesty, parkovisko, manipulačná plocha pred bránami a oplotená plocha s exteriérovým žeriavom, vhodná pre skladovanie a parkovanie. Zastavanú plochu tvorí objekt výrobnej haly s administratívnym prístavkom. Objekt má celkovú zastavanú plochu 4.599 m2 a úžitkovú plochu 5.276 m2. Je rozdelený na tri časti - hlavná výrobná hala, prístavok k výrobnej hale a administratívna budova so zázemím.

Administratívna budova má plochu 648 m2 na dvoch podlažiach a rozmery 36 x 9 m. Na prízemí je vstupná hala, WC a kancelárie. Na poschodí sú 2x šatne a sprchy.

Hlavná výrobná hala má plochu 3.333 m2 a rozmery 93 x 36 m. Výška haly po strop je 10 m. Výška po preklady je 8 m a výška po mostové žeriavy je 6 m. Mostové žeriavy sú dva a každý má svoju dráhu a obsluhuje polovicu haly po celej jej dĺžke. V jednej polovici je žeriav s nosnosťou 8t, v druhej polovici s nosnosťou 5t. Hala má dve hlavné brány, každá má rozmery 3,9 x 4,2 m (ŠxV). Hala má liatu pancierovú podlahu, je vykurovaná plynovými fukármi a vďaka stropnému a postrannými svetlíkmi je dostatočne presvetlená denným svetlom. Aktuálna elektrická kapacita je 650 kW a 1000 A. V prípade potreby je kapacitu možné prispôsobiť.

S halou je priamo spojený skladový prístavok s rozmermi 110 x 10 m a s výškou cca 4 m. V prístavku sa nachádza viac priestorov s rôznou plochou. Tieto priestory sú vhodné pre skladovanie materiálu, ale aj náradia. V jednom z priestorov sa nachádza mostový žeriav s nosnosťou 1,6t. Súčasťou prístavku je aj brána s rozmermi 2 x 2,9 m (ŠxV) so vstupom z vonkajšej oplotenej plochy. V prístavku sa tiež nachádza jedáleň s kuchynskou linkou a WC pre zamestnancov.

Objekt bol v posledných rokoch využívaný pre plastikársku výrobu, je však vhodný pre výrobu rôzneho zamerania. Nachádza sa v priemyselnej zóne na okraji Nitry, s výborným napojením na diaľnicu, ktorá je vzdialená len 500 m. Priemyselný park s automobilkou Jaguar Land Rover je vzdialený cca 4 km. Cena za prenájom celého areálu vrátane spevnených plôch je 30 000 €/mesiac bez DPH + energie. V prípade potreby je k dispozícii ďalšia voľná plocha, cca 5400 m2, ktorú je možné spevniť a využívať pre skladovanie, či parkovanie. Realitný maklér: Lukáš Badinka, Tel.: +421 904 64 74 34, E-mail: prenajom@realsk.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Klimatizácia:
áno

Na mape: Areál s výrobnou halou a mostovým žeriavom v Nitre na prenájom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.