Na prenájom nadštandardný obchodný priestor/ Showroom s parkovaním na ul. Komárňanská, Nové

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
310 m
2
okres Nové Zámky
Nové Zámky
pred 44 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 37 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka: Na prenájom nadštandardný obchodný priestor/ Showroom s parkovaním na ul. Komárňanská v Nových Zámkoch. Obchodný priestor sa nachádza na prízemí budovy s výťahom, klimatizáciou a vlastnou serverovňou. Dispozične pozostáva: z jednej veľkej miestnosti, chodby, 2x toalety, kuchyne, serverovne a kancelárie. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou. Budova prešla kompletnou rekonštrukciou a spĺňa všetky kritéria pre hladký chod vášho podnikania. Priestor má výmeru 310m2.

Vykurovanie je podlahové plynové s termostatom v každej miestnoti. Dvere a okná majú akustické sklá. Vonkajšie rolety fungujú na diaľkové ovládanie. Po dohode s majiteľom je možná dispozičná úprava interiériu resp. rozdelenie veľkého priestoru na viac kancelárií sádrokartónovou priečkou.

Obchodná budova sa nachádza na Komárňanskej ceste – výpadovka z Nových Zámkov smer Komárno, v lokalite, ktorá je priemyselnou časťou Nových Zámkov s množstvom maloobchodných a veľkoobchodných prevádzok.

Priestory i okolie komplexu sú chránené bezpečnostným kamerovým systémom 24 hodín denne. Všetky vstupy do areálu i objektu sú prístupné len s čipovým zariadením. Automatické brány otvoríte z pohodlia svojho auta za pomoci diaľkového ovládača.

Parkovanie je možné priamo v areály pred budovou. V prípade záujmu kontaktujte prosím: Tomáš Mihalovics +421 41 3217800, mihalovics@tureality.sk

Cena: 3388€ mesačne + energie (elektrina, plyn) cca. 200 eur mesačne

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.