Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Monika Bekeová
Telefón:
+421 918 738 143
E-mail:
ID ponuky:
31694

Iné, Podhájska

335 000
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
1204 m
2
Vek stavby:  
< 20 rokov
okres Nové Zámky
Podhájska
pred 39 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj penzión alebo ubytovacie zariadenie v obci Podhájska, ktoré pozostáva zo samostatných troch budov.

Vhodnou kombináciou by možno mohlo byť jedno trvalé bývanie a ostatné dve budovy na poskytovanie ubytovacích služieb. Spolu v týchto troch budovách je 14 apartmánov pozostávajúcich každej zo zariadenej spálne, kuchynky (chladnička, varná doska, rýchlovarná kanvica) a sociálneho zariadenia. V penzióne sa nachádza 2, 3 a 4-lôžkové apartmány. Ubytovacie zariadenie sa dá používať celoročne. Všetky objekty majú 15 rokov. Kúrenie je zabezpečené elektrickým vykurovaním.

V nesposlednom rade spomenieme, tretiu budovu, ktorou je krásny drevený zrub. Zrub má aj technické miestnosti na uskladnenie prádla, hygienických potrieb a druhú miestnosť na uskladnenie náradia. Výmera pozemku je o rozmere 1200 m2. V zadnej časti areálu je rozsiahly altánok s možnosťou grilovania a veľké parkovisko.

Podhájska je známa svojím vychýreným kúpaliskom, ktorého voda má liečivé účinky pripomínajúce mŕtve more.Obec má dobrú občiansku vybavenosť. Kúpalisko je vzdialené cca 900 m a železničná stanica cca 700m.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle +421 905 125 609 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve a právnych službách.

Vek stavby:
< 20 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Spôsob kúrenia:
Ústredné elektrické

Na mape: Iné, Podhájska

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.