HALO reality - Predaj, penzión Pohronská Polhora - ZNÍŽENÁ CENA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
380 m
2
okres Brezno
Pohronská Polhora
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj penzión zo zabehnutým pubom v Pohronskej Polhore, jednom z najkrajších miest Horehronia. Po rozsiahlej rekonštrukcii realizovanej v rokoch 2012-2018 Vám ho ponúkame v súčasnej podobe. Zastavaná plocha je 420 m2 na pozemku o rozlohe 967 m2. Ide o atraktívnu lokalitu uprostred krásnych lesov Muránskej planiny a Slovenského rudohoria v blízkosti magického, turistami navštevovaného miesta Zbojská. Z nehnuteľnosti je nádherný výhľad na panenskú prírodu, ktorá predstavuje turisticky vysoko atraktívne prostredie s potenciálom celoročnej rekreácie. Obec má dobrú občiansku vybavenosť a komplexné služby, mesto Brezno je v dosahu 10 minút cesty autom, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Prístup je bezproblémový, priamo z udržiavanej miestnej asfaltovej komunikácie. Ide o dvojpodlažnú budovu, pôdorys má nepravidelný tvar L, na LV vedený, ako polyfunkčná budova. Strecha je kompletne zrekonštruovaná, vrátane krovu, zateplená, pokrytá pozinkovaným plechom. Vnútorná časť pozostáva z prvého podlažia, kde sa nachádza hlavný vchod, veľká reštaurácia z vonkajšou terasou pre cca 120 hostí, bar, kancelária, sklady, technická miestnosť, kotolňa, technické miestnosti pre personál, WC pre hostí a zamestnancov. Osobitný vchod z ulice je do malej reštaurácie zo sociálnym zariadením a kuchyňou. Dreveným schodišťom je prístupné druhé podlažie, kde sa nachádza spojovacia chodba, kuchyňa a jedáleň pre hostí penziónu, 2 až 4 posteľové izby z kapacitou 22 hostí. Sociálne zariadenia, sprchy a WC sú vybudované spoločné s dostatočnou kapacitou pre ubytovaných hostí. Je tu k dispozícií aj veľká spoločenská hala určená na spoločenské posedenie hostí a školenia. Miesto je u ľudí všetkých vekových kategórií zo širokého okolia zapísané, ako point, kde si zatancujete, dobre sa najete, užijete si dobrý rockový koncert alebo si vychutnáte tradičnú ľudovú hudbu. Na pozemku je priestor na vybudovanie terasy, zriadenie priestoru na parkovanie a objektov na spoločenskú zábavu a hry pre deti. Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS siete, vykurovanie ústredným kúrením, zdroj elektrický kotol, odpad je zvedený do septiku, v tesnej blízkosti je prípojka na obecnú kanalizáciu. Penzión a reštaurácia je celoročne využiteľný a spolu s pozemkom tvorí ideálnu investičnú príležitosť a zároveň ideálne spĺňa podmienky na život v prírode. Horehronie posledných niekoľko rokov zvyšuje rast turistickej návštevnosti a tento trend v tejto lokalite stále pokračuje. Energetická trieda C.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 363 330 alebo na annanociarova@haloreality.sk. ID ponuky: BR-57672.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: HALO reality - Predaj, penzión Pohronská Polhora - ZNÍŽENÁ CENA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.