HALO reality - Prenájom, kancelársky priestor Prešov, 218 m2 - NOVOSTAVBA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
218 m
2
okres Prešov
Prešov
pred 48 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 21 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom veľký, vysoko nadštandardný kancelársky priestor v širšom centre mesta o výmere 338 m2. Ucelený priestor v rámci celého jedného tretieho samostatného podlažia pozostáva z dvoch veľkoplošných kancelárií, na ktoré nadväzujú dve menšie samostatné kancelárie. Ďalej sa tam nachádza samostatná rokovacia miestnosť, miestnosť na prípadný samostatný server, kuchynka, toalety a sklad. Všetky kancelárie sú klimatizované, okná majú vonkajšie aj vnútorné žalúzie, v kanceláriách v podlahe je predpríprava na sieťové pripojenie intranetu a telefónu z ústredne (možnosť napojenia na optické vedenie Telekom). Orientácia kancelárií je východ - západ. Na toto tretie poschodie sa dostanete VYŤAHOM. Celý priestor je zároveň BEZBARIÉROVÝ. Priestory sú vhodné pre činnosť administratívnu, projektovú (ako ateliéry), ale aj ako prenájom pre iné voľnočasové aktivity (fitko a pod.), prípadne terapeutické centrum. Je to priestor taktiež vhodný pre expandujúcu slovenskú, alebo zahraničnú spoločnosť, ako centrála, alebo jej filiálka. K priestorom patrí 7 parkovacích miest pred budovou (možnosť dohody) a garáž pre jedno auto. Možnosť doplnkového prenájmu kancelárie na prízemí pri vstupe do budovy. Objekt je napojený na pult centrálnej ochrany. Odporúčam!

English version:

We offer for rent a large, highly above-standard office space in the wider city center with an area of ??338 m2. The complete space within the entire third separate floor consists of two large offices, which are followed by two smaller separate offices. There is also a separate meeting room, a room for a possible separate server, kitchen, toilets and storage. All offices are air-conditioned, the windows have external and internal blinds, the offices in the floor are pre-prepared for the network connection of the intranet and telephone from the exchange (possibility of connection to the Telekom optical line). The orientation of the offices is east - west. An ELEVATOR takes you to this third floor. The whole space is also BARRIER-FREE. The premises are suitable for administrative, project activities (as studios), but also as rent for other leisure activities (fitness, etc.), or therapeutic center. It is also a space suitable for an expanding Slovak or foreign company, such as headquarters or its branch. The premises include 7 parking spaces in front of the building (possibility of agreement) and a garage for one car. Possibility of additional rental of an office on the ground floor at the entrance to the building. The building is connected to the central security desk. I recommend!

Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0911 750 107 alebo na stefanpall@haloreality.sk. ID ponuky: PO-51683.

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------

- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ

- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov

- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti

- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi

- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti

- inzerujeme na viac ako 200 portáloch

- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona

- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť

- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami

- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS

-----------------------------------------------------------------------------

Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.