4-izbový byt vhodný aj na kancelárie, 96,9 m2, Levočská ul., Prešov

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
96 m
2
okres Prešov
Prešov
Levočská
pred 57 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 52 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

5 MIESTNOSTÍ, ktoré môžete využiť aj na KANCELÁRIE...

VIERA MIHAĽOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS vám ponúka na predaj veľký unikátny 4 izbový tehlový byt, ktorý vznikol prepojením bytu a DVOCH NEBYTOVÝCH PRIESTOROV, ktoré mali vstup z druhého vchodu z ulice Janouškova. Čo tak v budúcnosti využiť jeho potenciál a urobiť z neho dva byty, alebo osobitné nebytové priestory. Výhodou je tiež veľké parkovisko s celodenným parkovaním hneď oproti bytu.

Pozrite si video prehliadku skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/qH_KwhKraG4

Pre viac fotografií si pozrite: https://facebook.com/vieramihalova.cassoviarealitas/photos/?ref=page_internal

Byt sa nachádza na Levočškej ulici v užšom centre mesta, na 3/3 poschodí. Hneď vedľajšia budova je využívaná na komerčné účely. Prepojením vznikla výmera bytu 96,9 m2. Veľká izba s kuchyňou má neskutočnú atmosféru, nakoľko má veľké okná po celej stene a zvýšený strop. Je to nádherná izba, ktorá by sa dala v prípade záujmu ešte zväčšiť a prepojiť s ďalšou izbou, kde by v strede mohol vzniknúť krb. Zároveň sa týmto pepojením ponúka možnosť dorobenia lódžie či terasy. Aktuálne sú tu ďalšie 4 nepriechodné izby, predsieň, kúpeľňa a samostatné WC. Kúpeľňu viete taktiež zväčšiť, pričom vám tam vznikne priestor aj na vaňu. Okná v byte sú nové plastové, vnútorné dvere drevené dýhované osadené do oceľových zárubní, omietky štukové. Podlahy v obytných miestnostiach sú laminátové plávajúce a v ostatných miestnostiach prevažne keramická dlažba. Bytové jadro je murované. V kuchyni je nová kuchynská linka na báze dreva s nerezovým drezom, plynový šporák s el.rúrou. Keramický obklad stien je v kúpelni, WC a v kuchyni. Byt je vykurovaný ústredným vykurovaním z centrálnej plynovej kotolne. V celom byte sú nové rozvody studenej a teplej vody a vnútornej kanalizácie z PVC potrubia, rozvod plynu, nové rozvody ELI. Bytovka je tehlová novo zateplená min.vlnou hr.15 cm. Strecha je sedlová s valbami, krov drevený väznicový, krytina nová z LPL falcoavného plechu typu Lindab uložených na latách. K bytu prislúchajú dve veľké pivnice. Na byt je vyhotovevený znalecký posudok na sumu 187.000,- €. Využite teda ešte aktuálne úrokové sadzby a túto predajnú cenu.

EXTERIÉR:

- nakoľko sa nachádzame takmer v centre mesta máte všetko na "skok",

- Deťúrkovo Súkromná materská škola, MŠ Čapajevova /mscapajevova.vadium.sk/, MŠ Sabinka, Katolícka spojená škola sv. Mikuláša, Základná umelecká škola, ZŠ Československej armády, ZŠ Kúpeľná, ďalej sú v dosahu gymnázia, stredné školy...

- Milk Agro, Coop Jednota, Kaufalnd, Lidl, lekárne + pohotovostná lekáreň, Poliklinika Prešov...

- FIT POINT štúdio, JUST GYM, OLYMP Prešov, 1. FC Tatran Presov, cyklistický chodník popri Toryse...

- Spirit Restaurant, Reštaurácia SORAYA Prešov, Bulli-Kebab, Top Bistro, Klasik Pizza, La Cucaracha Trojica, Cafe CORSINI, LITTLE JAZZ CAFE, ENCORE the club...

- Okresný úrad Prešov, katastrálny odbor, Zákaznícke centrum VSE a.s. a SPP, Krajská knižnica P. O. Hviezdoslava a množstvo ďalších úradov.

Vyhnite sa presunom a rozvozu detí. Ak si potrebujete niečo vybaviť v meste, choďte pešo z Vášho nového bytu :-)

Kúpna cena bytu je vrátane poplatkov súvisiacich s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv advokátom, poplatky za autorizáciu (overenie) podpisov predávajúceho, kolky za štandardné podanie návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra prostredníctvom advokáta) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis.

Byt je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám ochotne pomôžem.

Cena tohto bytu je 165.000,- Eur.

Obhliadku si dohodnete : 0917 360 151- Ing. Viera Mihaľová - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Poschodie:
3. / 3
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 4-izbový byt vhodný aj na kancelárie, 96,9 m2, Levočská ul., Prešov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.