Na prenájom výhodne veľký obchodný priestor v širšom centre Rimavskej Soboty

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
530 m
2
okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
Cukrovarská cesta (časť Sobôtka)
pred 131 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 37 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom rozsiahlejšie obchodné priestory v širšom centre Rimavskej Soboty. V budove v predchádzajúcom období prevádzkovali veľký obchod s potravinami a predtým aj pohostinstvo. Objekt je vhodný aj na prevádzkovanie iných typov obchodov, služieb alebo výroby. Veľká budova s rozlohou 536 m2 sa skladá z jednej centrálnej, veľkej miestnosti o rozlohe cca 160 m2 a z viac ako 15 menších či stredných miestností, ktoré sú vhodné na skladové a kancelárske účely, alebo ako šatne. Budova je vykurovaná vlastným plynovým kotlom. Sú k dispozícii v prípade záujmu aj regále v cene nájmu alebo podľa dohody. Budova je v lokalite, kde sa nachádzajú rôzne úrady, obchody či služby a výrobné prevádzky, ale aj školy, byty či rodinné domy. V prípade seriózneho a vážneho záujmu je možné rokovať aj o prípadnom predaji budovy.

Cena nájmu je 700.- eur/mes. bez DPH a energií.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet WC:
2

Na mape: Na prenájom výhodne veľký obchodný priestor v širšom centre Rimavskej Soboty

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.