Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
Gyula Illés
Telefón:
0949 230 987
E-mail:
ID ponuky:
1300043224

Na prenájom komerčné priestory, ideálne na zdravotné a iné služby či kancelárie v novej mul

400 €/mes.
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
80 m
2
okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
Gorkého
pred 83 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 21 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné priestory v novej, oplotenej budove s vlastným parkoviskom. Zateplená, čistá budova s moderným výťahom, v ktorej sa momentálne nachádzajú lekárske ordinácie a zdravotnícke služby, leží v tichej lokalite, neďaleko centra mesta a v blízkosti autobusovej a železničnej stanice. Priestor o rozlohe spolu cca 80 m2 sa nachádza na 2.poschodí a skladá sa z 5 miestností a k nim patriacej sociálnej časti (toaleta a sprcha). V budove je kvalitné a rýchle internetové pripojenie. Priestor je ideálny na účely ordinácie lekára alebo na iné zdravotnícke služby. V prípade záujmu je vhodný aj na iné služby alebo kancelárie s tichou prevádzkou. Priestor sa ponúka na prenájom spolu, prípadne po dohode s vlastníkom aj jednotlivé miestnosti. Momentálne na tomto poschodí by bol nájomník sám.

Nájomné za celý priestor (80m2) je vo výške 400 eur/mesiac.

Režijné mesačné náklady, ktoré pokrývajú služby, ako vykurovanie týchto priestorov aj spoločných priestorov, vodné a stočné, používanie toalety, používanie výťahu, internetové rozvody v každej miestnosti, pravidelné upratovanie spoločných priestorov, používanie súkromného, oploteného a na noc uzavretého parkoviska, náklady na odvoz smetí, odhŕňanie snehu a upratovanie parkoviska, sú vo výške 200.- eur. Priestor má samostatný merač na elektrickú energiu, za ktorú sa platí podľa skutočnej vlastnej spotreby.

Cena jednotlivých miestností samostatne je dohodou.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno

Na mape: Na prenájom komerčné priestory, ideálne na zdravotné a iné služby či kancelárie v novej mul

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.