Na prenájom komerčný priestor z dvoch miestností v najvyhľadávanejšom bizniscentre pri Hlavno

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Kancelárske priestory

Úžitková plocha:  
34 m
2
okres Rimavská Sobota
Rimavská Sobota
Jánošíkova
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 32 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom lukratívny komerčný priestor o rozlohe 34 m2, vhodný na kancelárie alebo na služby. Priestor sa skladá z dvoch miestností a z priestrannej vlastnej sociálnej miestnosti (toaleta s veľkým umývadlom). Nachádza sa na 2.poschodí nového, moderného businesscentra, 10 metrov od Hlavného námestia. V budove je moderný výťah, elektronický vrátnik (hlas aj obraz), spoločné priestory na posedenie a spoločná kuchynka na každom poschodí. V blízkosti verejné parkovacie miesta (na hlavnom námestí aj pri pošte).

V cene nájmu je zahrnuté všetko, čo k užívaniu priestorov potrebujete, všetky energie, odvoz smetí, prístup k internetu a pravidelné upratovanie spoločných priestorov. Nehrozí Vám žiadne vyúčtovanie a ďalšie skryté náklady. Je vo výške 400 eur za mesiac, bez ďalších poplatkov a kaucií.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Výťah:
áno
Počet miestností:
2
Poschodie:
2. / 3
Počet WC:
1
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Na prenájom komerčný priestor z dvoch miestností v najvyhľadávanejšom bizniscentre pri Hlavno

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.