Podnikajte a bývajte na jednom mieste! 2 luxusné objekty, 15 km od Senice

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
244 m
2
okres Senica
Senica
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TU reality ponúka na predaj dva krásne objekty, vhodné na podnikateľské účely, v malebnej obci Hradište pod Vrátnom.

Prvý dom je vhodný pre kancelárie, menšie výrobné priestory alebo priestory pre služby, prípadne ako objekt vhodný na prenájom pre turistov, keďže sa nachádzame v tesnej blízkosti Malých Karpát, kde je dostatok možností na turistiku.

V druhom dome sa nachádzajú dve bytové jednotky, každá s vlastným vstupom. Na prízemí je luxusný dvojizbový byt, na poschodí veľký jednoizbový byt s nádherným výhľadom. Každý byt má úžitkovú plochu cca 70 m2. Aj horný byt sa dá využiť na podnikanie.

K nehnuteľnosti prislúcha pozemok 1187 m2, na ktorom je udržiavaná záhrada s ovocným sadom. V zadnej časti pozemku sa nachádza výnimočná pivnica vyhĺbená do pieskovca (cca 6m x 3m). V celej záhrade, aj v sade je automatická závlaha, vonkajšie solárne osvetlenie a príjemné zákutia dodávajú nehnuteľnosti výnimočný charakter.

Domy sa predávajú len spolu, sú napojené na elektriku, plyn a vodu z vlastnej studne. Oba domy majú čističku OV. Parkovanie je bezproblémové aj pre 7 áut - vo dvore alebo v časti sadu. Veľkou výhodou sú NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY, už podľa nových prepočtov na rok 2023: len 150,- za oba objekty. (plyn 100,- , elektrika 50,-).

Rozmery uvedené v mapke a v texte sú iba približné! Energetický certifikát nebol vystavený. Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu kontaktujte prosím: JANA VLACHOVIČOVÁ vlachovicova@tureality.sk, callcentrum: +421 41 3217800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.