VEĽKOMETRÁŽNY OBCHODNÝ PRIESTOR V CENTRE MESTA SENICA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Iné

Úžitková plocha:  
742 m
2
okres Senica
Senica
pred 63 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 53 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PONUKA PRE VAŠE PODNIKANIE / v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame NA PRENÁJOM polyfunkčný objekt s ukončenou prevádzkou reštaurácie (k 1.1.2023) v priamom CENTRE MESTA SENICA na Štefánikovej ulici. Nový nájomca má možnosť pokračovať v prevádzke reštaurácie a gastra, kompletné zariadenie je možné odkúpiť, tak že sa dá plynule pokračovať v prevádzke reštauračného zariadenia. Cena za zariadenie bude poskytnutá konkrétnemu záujemcovi priamo pri obhliadke.

OBCHODNÝ / KOMERČNÝ PRIESTOR, je rozlohou a dispozíciou predurčený na rôzne podnikateľské aktivity. Dispozičným riešením a polohou ideálny na reštauračné zariadenie, predajňu rôzneho typu, alebo sídlo firmy s drobnou nie veľmi hlučnou výrobou a skladom, služby, internetový obchod s osobným odberom, a podobne...

PRIESTOR NA ČOKOĽVEK -  DOSTUPNÝ IHNEĎ

 •  budova má vynikajúcu polohu – je presvetlená veľkými oknami a viditeľná priamo z hlavnej cesty

 •  objekt je dobre dispozične riešený, no je aj možnosť úpravy priestoru zo strany prenajímateľa

 •  jednopodlažná, čiastočne podpivničená budova, s podlahovou plochou vrátane vonkajších terás 742m2

 •  bezbariérový vstup do objektu

 •  podrobnú dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse

 •  prístup do objektu z podchodu, terás, zásobovanie má samostatný vstup s možnosťou príjazdu auta až priamo k dverám objektu.

Cena prenájmu 3,- eura / m2 mesačne bez DPH + energie

Majiteľ požaduje seriózneho nájomcu, uprednostňuje dlhodobý prenájom. Výška kaucie ako aj bližšie špecifikácie nájomného vzťahu sú na osobnej dohode. 

Priestor je multifunkčne využiteľný pre akúkoľvek činnosť v rámci obchodu, služieb a gastronómie. Frekventovaná lokalita s výbornou dostupnosťou na vynikajúcej adrese.

© ARCHEUS reality Senica, s.r.o, - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie Archeus reality Senica, s.r.o..

Monika Krčová – certifikovaný realitný maklér NARKS

Ak máte záujem o dohodnutie obhliadky, prípadne viac informácií, neváhajte ma kontaktovať na tel. č. 0908/561 713, prostredníctvom soc. sietí, informácie non- stop mailom: krcova@archeus.sk,

Sieť realitných kancelárií ARCHEUS Vám ponúka široké portfólio atraktívnych nehnuteľností, ktoré nájdete na webstránke: https://archeus.sk/kupit/ponuka-nehnutelnosti/

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.