NA PREDAJ PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT | SLOVENSKÉ NOVÉ MESTO | POZEMOK 1142m²

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
650 m
2
okres Trebišov
Slovenské Nové Mesto
pred 99 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 66 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj podnikateľský objekt v obci Slovenské Nové Mesto, ktorý je priam ideálny na vaše podnikateľské nápady.

>>>VIDEOOBHLIADKU objektu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku dogfz vášho prehliadača: https://youtu.be/ggMmGKSFWJY

>>>3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=ZBjNmodeFsw

Slovneské Nové Mesto sa nachádza 60km juhovýchodne od Košíc a len pár metrov od hranice s Maďarskom. Táto lokalita sa vyznačuje ako epicentrum tokajskej oblasti, kde sa sústreďuje mnoho svetovo uznávaných vinárstiev ako Ostrožovič, Macík, či Grand Bari, ktoré vzniklo len pred pár rokmi. Vďaka týmto vinárstvam a emóciou, ktorú tu dostanete, navštevujú túto oblasť tisícky ľudí ročne. Toto je ideálna možnosť na podnikateský zámer, ktorý by naplnil očakávania turistov či domáceho obyvateľstva.

Predstavujem vám ponuku bývalého zdravotnického zariadenia, ktorý bol postavený v roku 1970 a odvtedy slúžil ľudom a dnes by si zaslúžila táto budova nové využitie. Celý pozemok má výmeru 1142m² a na ňom je postavená budova, ktorá má podlahovú plocha neuveriteľných 650m². Je dispozične prispôsobená na predošlé využitie a dispozične je rozdelná na prízemie a podkrovnú časť.

Prízemie: do budovy sú 3 vstupy a väčšinou prízemie slúžilo ako administratívna a denná časť, kde nájdeme aj recepciu, kuchyňu, pár kúpeľní, kancelárie a na konci celej budovy sa nachádza obrovská dieľňa s vysokými stropmi, kde je možné pokojne opravovať aj kamión :)

Poschodie: môžeme ho nazvať ako nočnou časťou, kde je vytvorených vyše 10 izieb a sociálnych zariadení, spoločenskú miestnosť a terasu. Izby sú medzi sebou predelené sadrokartónmi, takže ich je možné bez problémov zväčšiť.

Vykurovanie celej budovy je riešené plynovým kotlom, sú vymenené rozvody elektriky či vody. Je jasné, že na budove už zub času zanechal svoje stopy, ale to je ideálne možnosť si priestory a dizajn prispôsobiť nanovo podľa svojich potrieb. Ideálna možnosť je zmeniť stav tejto budovy na krásny penzión, kde už máte poschodie predpripravené na lôžkovú časť a prízemie na dennú časť pre hostí, s jedálňou, spoločenskou miestnosťou, či herňou.

Na pozemku sa okrem iného nachádza aj pivnica, ktorá má asi 10m2, ale myslím si, že jej využitie môže byť omnoho zaujímavejšie. Vyhĺbením tejto pivnice by mohla vzniknúť krásna pivnička na degustáciu vína. V zadnej časti pozemku stojí veľký plechový prístrešok, ktorý by bolo vhodné prerobiť na zmodernizovaný altánok prípadne parkovisko pre hostí. Keď sa bavíme o parkovisku, pred budovou je vytvorených pár parkovacích miest.

Výhodou tejto lokality je priame napojenie na Ukrajinu či Maďarsko. Len 2km od obce sa nachádza maďarské väčšie mesto Sátoraljaújhely, kde viete pohodne nakúpiť vo väčších nákupných centrách, v tomto meste je viacero turistických či kultúrnych atrakcií. V Slovneskom Novom Meste však chýbajú služby obyvateľom či turistom, ako ubytovacie zariadenia, reštaurácie, výdajne jedál, centrá pre seniorov, potraviny, zdravotnícke centrá. Vy máte túto možnosť to zmeniť a nebude musieť bojovať s konkurenciou.

Ak vás táto zaujímavá investičná príležitosť zaujala, neváhajte ma kontaktovať na čísle 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii

Na mape: NA PREDAJ PODNIKATEĽSKÝ OBJEKT | SLOVENSKÉ NOVÉ MESTO | POZEMOK 1142m²

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.