REZERVOVANÉ: Spoločenská sála s apartmánmi vo Svite, možnosť zmeny projektu a účelu

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
837 m
2
okres Poprad
Svit
Štefánikova
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj budovu s pozemkom 2 466 m2 vo Svite. Na budovu je vypracovaný projekt na rekonštrukciu: "ZMENA DOKONČENEJ STAVBY, NADSTAVBA A PRÍSTAVBA OBJEKTU „ŠTOKAVA“ na kultúrno - spoločenskú sálu so zázemím", na základe ktorého bolo vydané právoplatné stavebné povolenie. Budovu je možné po navrhovanej rekonštrukcii využívať na organizovanie svadieb, rodinných a firemných osláv, stužkových slávnosti, plesov, karov, kongresov, školení, výstav a na ubytovanie v podkroví.

Pozemok je na svahovitom teréne s klesaním na sever. Na pozemku sú kompletné inžinierske siete elektrina, plyn, voda a kanalizácia. Celková výmera pozemku je 2 466 m2. Prístupnosť objektu je po účelovej komunikácií napojená na miestnu komunikáciu ul. Štefániková. Na pozemku sa aktuálne nachádza budova o výmere 272 m2 v pôvodnom stave, ktorú je možné zrekonštruovať podľa pripraveného projektu, prípadne je možnosť projekt zmeniť v súlade s územným plánom.

Nový navrhovaný stav - zastavaná plocha 582 m2 podľa priložených pôdorysov:

Suterén I a II - vstupná hala s výťahom, toalety, kotolňa a zázemie kuchyne

Prízemie - spoločenská sála (313 m2) pre 160 ľudí, salónik (38 m2) pre 10 ľudí, kuchyňa so zázemím

Podkrovie - určené na ubytovanie - 6 dvojlôžkových izieb, spolu 12 lôžok + 5 prístelok = 17 ľudí

Parkovanie - 29 parkovacích miest

Možnosť zmeny projektu v zmysle územného plánu Mesta Svit, ktorý daný pozemok vymedzuje ako Plochy občianskej vybavenosti a sociálnej infraštruktúry a a plocha parkoviska. Iz – Index zastavateľnosti: 70% plochy pozemku, Ie – Index zelene: 15%.

Funkcia hlavných objektov: budovy pre administratívu, budovy pre školstvo, vzdelávanie a výskum (materské, základné, stredné a vysoké školy), hotely, motely, penzióny a ostatné zariadenia na krátkodobé pobyty, budovy pre kultúru, verejnú zábavu, múzeá, knižnice a galérie, nemocnice, zdravotnícke a

sociálne zariadenia, objekty pre obchod a služby (okrem čerpacích staníc pohonných hmôt), budovy a miesta na vykonávanie náboženských aktivít.

Funkcia doplnkových objektov k hlavnému objektu: garáže, sklady a hospodárske objekty, objekty technického vybavenia územia.

Na plochách občianskej vybavenosti a sociálnej infraštruktúry je ďalej možné umiestniť: záhrady, plochy verejnej zelene, spevnené plochy, stavby technickej

vybavenosti a stavby dopravy a dopravnej vybavenosti.

Možnosť rozšírenia / dokúpenia susedného pozemku o výmere cca. 2.000 m2.

Skutkový stav: Objekt je jednopodlažný, čiastočne podpivničený so sedlovou strechou s čiastočne využitým podkrovím. Nosný systém s obvodovými stenami a železobetónovým stropom, strecha sedlová s plechovou krytinou. Objekt je vyprataný, odstránené podlahové krytiny, obklady a zariadenie. Je v dobrom stavebno – technickom stave, je vhodný na stavebnú úpravu - prístavbu a nadstavbu.

Cena dohodou, očakávame cenové ponuky. Pre viac informácií ma prosím kontaktujte: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný

Na mape: REZERVOVANÉ: Spoločenská sála s apartmánmi vo Svite, možnosť zmeny projektu a účelu

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.