Predaj skladovej, priemyselnej, výrobnej haly v areáli TAZ Trnava

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Skladové priestory

Úžitková plocha:  
354 m
2
okres Trnava
Trnava
pred 7 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj výrobnú, skladovú alebo priemyselnú halu. Účel využitia je na Vás. Hala sa nachádza v areáli TAZ v Trnave. Táto nehnuteľnosť je prístupná z ulíc Coburgova aj Bratislavská. To zabezpečuje výbornú dostupnosť.

Kľúčové informácie:

- veľkosť pozemku: 832 m2

- zastavaná plocha: 354 m2

Budova sa skladá z dvoch častí s dvomi vlastnými vchodmi. Prvá časť má štyri miestnosti plus toaleta a kúpelňa. Priestor je možné upraviť podľa vlastnej potreby (šatne, administratíva... ). Druhá časť má dve miestnosti tiež s toaletou. Možnosť využitia pre dva samostatné subjekty.

Nehnuteľnosť prešla kompletnou rekonštrukciou. Nová elektroinštalácia, kanalizácia, plastové okná a zateplenie celého objektu. Okolo celej nehnuteľnosti je vybudované nové bariérové oplotenie s dvomi bránami na diaľkové ovládanie. Objekt je celý zabezpečený kamerovým systémom, monitorovaný 24 hodín denne s výstupom na mobilný telefón. Alarm je napojený na PCO. Sídlo výjazdovej skupiny, je 2 minúty od objektu.

Cena nehnuteľnosti je 415.000,- bez DPH, možnosť dohody na bezúročných splátkach

Charakter nehnuteľnosti je ideálny pre podnikateľov, ktorý môžu využitie nehnuteľnosti flexibilne prispôsobovať podľa aktuálnej potreby (sklad, výroba, dielňa .....).

Neváhajte a nepremeškajte jedinečnú príležitosť investovať do veľmi dobre situovanej nehnuteľnosti.Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Voda:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.