Apartmánový dom neďaleko termálneho kúpaliska vo Veľkom Mederi

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
210 m
2
okres Dunajská Streda
Veľký Meder
Stará
pred 53 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 42 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Allrisk Slovakia Vám so súhlasom majiteľa ponúka na predaj zabehnutý penzión priam ideálny pre tých, ktorí majú záujem podnikať v oblasti cestovného ruchu.

Mesto leží v južnej časti Žitného ostrova, len asi 8 km severne od Dunaja a maďarskej hranice. Od Dunajskej Stredy je vzdialené 20 km juhovýchodne, od Komárna 32 km západne a Győr leží len 25 km južne.

Mesto Veľký Meder je známe svojim jedinečným termálny kúpaliskom. Thermal Corvinus je aquapark s prevádzkou 365 dní. Areál termálneho kúpaliska je obklopený 100 ha lesoparkom. V areáli rozsiahleho kúpaliska je návštevníkom k dispozícii 13 bazénov zameraných na rôzne druhy odpočinku spolu s výberom veselých atrakcií. Z celkového počtu až 13 bazénov je 7 celoročných a 6 vonkajších s teplotou termálnej vody 25–38°C.

Penzión pozostáva z troch podlaží, ktoré tvorí pivnica, prízemie a jedno poschodie. V roku 2004 prebehla rekonštrukcia penziónu, v rámci ktorej boli vymenené všetky potrubia a elektrické vedenie. Budova je zateplená. Okná a dvere plastové so sieťkami a vnútornými žalúziami. V obývacích priestoroch sú plávajúce podlahy s kobercami, v ostatným miestnostiach dlažba. Kúrenie je riešené radiátormi s elektrickým kotlom. V jedálni sa nachádza funkčný krb s prieduchmi.

Pozemok je oplotený s posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Na útulne upravenom dvore okolo penziónu sú altánky na vonkajšie posedenie. Jeden z nich je aj podpivničený so vstupom do kuchyne, určený aj na zásobovanie tovarom. Na pozemku sú vytvorené parkovacie státia pre 5 motorových vozidiel.

Penzión má 8 samostatných vchodov z dvora, z ktorých 6 zabezpečuje prístup do jednotlivých izieb cez terasy pred vchodom, 1 hlavný vchod je cez recepciu a 1 do jedálne. Penzión pozostáva z hosťovskej a obslužnej časti.

Hosťovskú tvoria:

- štyri 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky s vlastnou terasou, kúpeľňou s WC, sprchovacím kútom a umývadlom ( ústredné kúrenie, káblová televízia, internet )

- dve 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, s vlastnou kúpeľňou s WC, sprchovacím kútom a umývadlom ( ústredné kúrenie, káblová televízia, internet ). Terasu nahrádza spoločný altánok s grilom.

Obslužná časť penziónu pozostáva z jedálne, 2 toaliet, funkčne vybavenej kuchyne, technickej miestnosti, recepcie s prijímacou kanceláriou a skladovými priestormi.

Na prvom poschodí penziónu sa nachádza obytná časť, ktorá sa dá využiť ako ubytovanie pre hostí ale aj ako vlastné bývanie. Obytnú časť tvorí rozľahlá kuchyňa a obývacia izba, 2 spálne, šatník, kúpeľňa a WC. Túto časť je možné rekonštrukciou podkrovnej časti rozšíriť.

Krásny a vkusne upravený dvor so záhradou je miesto pre mnohé aktivity, či už športové ale i relaxačné. Okrasné jazierko v zadnej časti záhrady je ozajstnou oázou pokoja.

V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis, poplatky spojené s prepisom nehnuteľnosti na katastri, overenie podpisov pri podpise kúpno-predajných zmlúv.

Radi sprostredkujeme najvýhodnejší HÚ a zabezpečíme tak plynulé a bezproblémové financovanie.

Dohodnite si obhliadku už dnes, toto nezabudnuteľné miesto musíte vidieť

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Apartmánový dom neďaleko termálneho kúpaliska vo Veľkom Mederi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.