Predaj penziónu s celoročnou obsadenosťou v kúpeľnom meste Veľký Meder

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
320 m
2
okres Dunajská Streda
Veľký Meder
pred 58 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F028-18-KADA

Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj penzión s celoročným využitím v turistickom kúpeľnom meste Veľký Meder na juhu Slovenska. Veľký Meder je okrem termálneho parku známy aj lesoparkom ako posledným pozostatkom dubového lesa na území Podunajskej nížiny a jedinečnou súčasťou Žitného Ostrova.

Penzión sa nachádza v strede mesta, odkiaľ sú ľahko dostupné všetky inštitúcie, kúpaliská a obchody.

Penzión bol v roku 2004 zrekonštruovaný. Budova je kompletne zateplená, boli vymenené všetky potrubia, elektrické vedenia a okná, ktorých súčasťou sú vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu. Kúrenie je riešené radiátormi s elektrickým kotlom. Na prízemí v jedálni pre ubytovaných hostí je krb, ktorý cez prieduchy vykúri nielen prízemie, ale aj poschodie.

Penzión disponuje veľkým pekným dvorom, ktorý je využiteľný na rôzne aktivity. V prednej časti dvora sú altánky na vonkajšie posedenie. Jeden z nich je aj podpivničený a prepojený s kuchyňou, čo umožňuje kuchyňu zásobovať. V zadnej časti dvora je záhradné jazierko. Celý pozemok je oplotený posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Na pozemku je 5 parkovacích miest.

Penzión pozostáva z dvoch nadzemných podlaží.

Na prvom podlaží sa nachádza 6 izieb pre hostí, hlavný vchod do penziónu, kde je recepcia a taktiež vstup do spoločnej hosťovskej kuchyne spojenej s jedálňou. Táto obslužná časť penziónu disponuje aj dvomi toaletami, technickou miestnosťou a skladovými priestormi.

Všetky izby sú dvojlôžkové s možnosťou prístelky, 4 izby disponujú vlastnou terasou pred vstupom a 2 izby majú k dispozícii altánok vybavený grilom. Všetky izby sú vybavené vlastnou kúpelňou so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. Samozrejmosťou je ústredné kúrenie, káblová televízia a wifi pripojenie.

Na druhé podlažie sa vchádza cez hlavný vchod po kruhovom schodišti. Časť tohto podlažia tvorí byt s dennou časťou napravo a nočnou časťou naľavo. Denná časť predstavuje veľkú priestrannú kuchyňu spojenú s obývacou miestnosťou. Nočnú časť tvoria dve samostatné spálne, šatník, kúpelňa a toaleta.

Časť podkrovia je momentálne využívaná ako skladový priestor, je možné ju prerobiť na obývateľný apartmán.

Penzión bol do súčasnej doby celoročne využívaný a plne obsadzovaný turistami. Turisti môžu plne využívať veľmi pekne upravenú záhradu aj s kompletným záhradným vybavením, čo im umožňuje relaxovať alebo posedieť si počas príjemných letných večerov na terase.

K detailnejšiemu nahliadnutiu na nehnuteľnosť Vám ponúkame 3d obhliadku a video, ktoré sú súčasťou tohto inzerátu.

Cena nehnuteľnosti je 320 000 € bez provízie pre RK.

V prípade, že Vás penzión zaujal, ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si obhliadku.

V prípade záujmu vybavíme kompletnú zmluvnú dokumentáciu, notárov, úrady, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu kľúčov od Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.