Kontaktné údaje

AKM Kapital s.r.o.

Sládkovičova 1

96001 Zvolen

Meno:
Elena Laurova
Telefón:
0905985807
E-mail:
ID ponuky:
816813

Prevádzková budova na predaj, Zvolen, Pribinova ul.

239 000
Kategória:  
Vyrobné priestory

Úžitková plocha:  
1 m
2
okres Zvolen
Zvolen
pred 12 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 12 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj prevádzkovú budovu v obci Zvolen, časť Môťová, na Pribinovej ulici. Budova je toho času využívaná na montáž, servis a opravy nezávislého vykurovania a doplňujúcich vybavení do motorových vozidiel a lodí. Stavba z jedným nadzemnými podlažím a rovnou strechou bola skolaudovaná a uvedená do prevádzky v roku 1995.

Nehnuteľnosť pozostáva :

• prevádzková budova – výrobný priestor, zastavaná plocha 124 m2. Vjazd do prevádzky je z hlavnej cesty, výška brány 4,20 m, montážna jama.

• Kancelária a sklad, zastavaná plocha 41 m2,

• Sklad, zastavaná plocha 51 m2.

Dispozičné riešenie : prevádzka, dielňa, predsieň, WC, kotolňa, sklad 1, sklad 2, zádverie, kancelária s kuchynkou, sklad 3, prístrešok (pozri nákres). Podkrovie nad skladom a kanceláriou sa využíva ako skladový priestor. Strešná konštrukcia vo výrobnom priestore je spevnená oceľovými priehradovými nosníkmi, strešná krytina je z pozinkovaného plechu. Vonkajšia úprava je z farebnej omietky, vnútorná hladká stierka, dlažba keramická, okná plastové. Objekt je napojený na elektrickú energiu, plyn a kanalizáciu. Kúrenie ústredné podlahové plynové. V prípade záujmu je aj možnosť odpredaja nezadlženej spoločnosti ( s.r.o.), ktorá by bola v cene predaja nehnuteľnosti. Kúpna cena 239 000,- eur + DPH.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: laurova@akmkapital.sk. Tel. č. +421 905 985 807.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Plyn:
áno
Voda:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.