Kontaktné údaje

IURIS GROUP, a.s.

Panenská 6

81103 Bratislava

Meno:
   
Telefón:
+421 2 599 80 599
E-mail:

Čierna Voda, Triangel

1 128 €/m2
Typ stavby:  
Výstavba rodinných domov

Začiatok výstavby:  
neuvedené

Koniec výstavby:  
neuvedené

Počet etáp výstavby:  
neuvedené
Bratislava
Vajnory
Čierna voda
pred 753 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 658 tyždňami
Aktualizované:  

Popis nehnuteľnosti

Projekt "TRIANGEL" prináša modernú pohodlnú architektúru vo vidieckom prostredí.

Projekt "TRIANGEL" prináša širšiu alternatívu - prináša nielen tradičné samostatne stojace rodinné domy ale i dvojdomy, radové domy, atypické polkruhové radové domy i nízkopodlažné bytové domy.

Projekt "TRIANGEL" – to je 149 rodinných domov, 36 dvojdomov, 38 radových domov a v troch nízkopodlažných bytových domoch 78 bytov na ploche niekoľkých hektárov.

Projekt "TRIANGEL" nepredstavuje uniformitu. Investor ponúka na výstavbu na kľúč štyry typy rodinných domov na päť až desaťárových pozemkoch. Zvoľte si ten pravý a do dvoch rokov budete bývať.

Projekt "TRIANGEL" – to je BÝVANIE pre rodiny s deťmi ale i seniorov, to je BÝVANIE vidieckeho typu, s centrálnou relaxačnou zónou s jazierkom i detským ihriskom, cyklistickými chodníkmi, neďaleko prírodnej rezervácie.

Projekt "TRIANGEL" to nie je bývanie niekde v osamelom poli. Prakticky v pešom dosahu novovznikajúceho „mestečka“ TRIANGEL Čierna Voda bude k dispozícii infraštruktúra a komplexné služby takého rozsahu, že budú splnené všetky bežné denné potreby každého obyvateľa. Počnúc supermarketom, obchodnou pasážou, poskytujúcou celé spektrum predajní i prevádzok služieb, reštauráciou, či kaviarňou až po športovo- relaxačné centrum, detský kútik, ihriská.

ROZHODNITE SA A BÝVAJTE

Termín začatia stavby Vášho domu: po podpise zmluvy o budúcej kúpnej zmluve

Termín ukončenia: 20 mesiacov od začatia výstavby

Popis lokality

Lokalita Čierna Voda čoskoro úplne zmení svoju tvár. Investičné skupiny pripravujú zaujímavé, cenovo prístupné projekty v blízkosti hlavného mesta Slovenska Bratislavy. Ich spoločným menovateľom je príjemné bývanie v zeleni, vo vlastnom rodinnom dome, v bezprostrednej blízkosti veľkomesta.

Web projektu:
Developer:
neuvedené
Web developera:
neuvedené
Financujúca banka:
neuvedené

Domy

Cena s DPH od:
1 128 €/m2
Počet domov voľných / všetkých:
149 / 301
Plocha domov od:
neuvedené
Plocha domov do:
neuvedené

Na mape: Čierna Voda, Triangel

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.