PREDAJ podielov na pozemkoch v Devínskej Novej Vsi

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
2529 m2

Bratislava
Devínska Nová Ves
pred 62 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Radi by sme Vám dali do pozornosti  dva atraktívne investičné pozemky  v katastrálnom území Bratislava - Devínska Nová Ves,  oblasť Útočnice, s celkovou výmerou  1090 m2 a 1439 m2. Na predaj je spoluvlastnícky podiel  o veľkosti 421,5 m2. Jedná sa o parcely E KN 3287/1 a 3287/2, ktoré  majú tvar obdĺžnika šírka 11x 99 m a 11x130 m. Možnosť odkúpenia aj častí pozemku.

 Tieto parcely sa   nachádzajú vo veľmi zaujímavej lokalite, ktorá je v UPI označená ako rozvojové územie s kódom D 102 - s plánovanou obytnou malopodlažnou zástavbou, ktorá má slúžiť  pre bývanie v rodinných a bytových domoch.

Parcely sa  nachádzajú  na hranici oblasti v ktorej už  prebehli  pozemkové úpravy k už existujúcemu developerskému projektu v Útočniciach.  Prístup  na pozemok je  zatiaľ z poľnej cesty, ale do budúcnosti sa v danej lokalite plánuje s vybudovaním  plnej infraštruktúry  a inžinierskych sietí.

V neďalekom susedstve parcely  sa nachádzajú rôzne spoločnosti ako aj veľké reťazce ako Bory,  Hornbach, Merkury Market, Tesco,  a Metro. Neďaleko sa nachádza aj stredná škola a zastavaná časť obce s plnou občianskou vybavenosťou.

Tieto pozemky sú osobitne zaujímavé kvôli tomu, že predstavujú veľmi výhodnú investíciu pre rodiny, ktoré majú záujem investovať do vlastného bývania, ktorá sa v budúcnosti ešte zhodnotí ako aj pre  súkromných investorov vzhľadom na plány s rozvojom danej oblasti do budúcnosti.

Pozemky sú v súkromnom vlastníctve viacerých  vlastníkov. A na predaj je ich časť.

Cena podielu na pozemku je 620€/m2 a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške 3.500,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Lokalita - v okolí je výborná občianska vybavenosť: základná škola, materská škola, detské a futbalové ihrisko,.

Kontakt: Alexandra Katonová,  katonova@maximreal.sk, tel.: 0911 896 465

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
nie
Elektrická prípojka:
nie
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.