Krásna, príjemná záhrada v Dúbravke s miestom aj na parkovisko

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
853 m2

Bratislava
Dúbravka
Na vrátkach
pred 45 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásnu záhradu v Dúbravke s výmerou 853 m2, prevažne rovinatý pozemok kde sú vysadené ovocné stromy, vinič. Na pozemku sa nachádza chatka na odkladanie náradia, na pozemku je mestská voda, elektrina na hranici pozemku.

Priamo k pozemku vedie asfaltová cesta, vo vlastníce budúceho majiteľa bude aj pozemok na opačnej strane cesty na prípadne vybudovanie parkoviska pre 2-3 autá.

UPI k dispícii, na pozemku je možné postaviť sídlo firmy (bližšie info pri vážnom záujme).

VÝBORNÁ LOKALITA – ideálna pre mladé rodinky a ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie v kľudnej a zelenej časti mesta, no zároveň len na skok od centra. Dúbravka patrí medzi najzelenšiu bratislavskú mestskú časť, kde je po ruke všetko dôležité – školy a školské a predškolské zariadenia, športoviská, obchody, banky, pošta, ale aj rad príležitostí na kvalitné kultúrne vyžitie alebo na aktívny pobyt v prírode, úpätie Malých Karpát - blízko do lesa a prírody, kúpalisko Rosnička, fitness centrum, v pešej dostupnosti reštaurácie a skvelé nákupné možnosti - Lidl, OC Saratov, Billa, banky, lekáreň, drogéria, vinotéka, zmrzlináreň a gazdovský trh hneď pri dome, turistika v blízkom okolí, plávanie – plaváreň Iuventa s veľkým plaveckým bazénom a saunou, ľadový hokej a korčuľovanie v zimnom štadióne Dúbravka, štúdio jógy....kvalitná cestná infraštruktúra, rýchle napojenie na diaľnicu.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
nie
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Prístupová cesta:
Asfaltová

Na mape: Krásna, príjemná záhrada v Dúbravke s miestom aj na parkovisko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.