ZÁHRADA PRI LESOPARKU, VRAKUŇA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Záhrada

Celková plocha:  
520 m2

Bratislava
Vrakuňa
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám na predaj pozemok - záhradu s výmerou 520m2 v blízkosti Lesoparku vo Vrakuni.

Záhrada je oplotená a má zavedené inžinierske siete - (voda, elektrina). K dispozícii je žumpa. Plyn a kanalizácia - dostupné na príjazdovej ceste.

Na záhrade sa nachádza aj záhradná podpivničená, plne vybavená chata so súpisným číslom o rozlohe 16m2 (kuchynka, toaleta, obývacia/spacia časť) + terasa a schodisko do pivnice.

Polievanie záhrady je riešené cez vlastnú studňu. Na pozemku sa nachádza aj záhradná sprcha s bojlerom, murovaný krb a posedenie s altánkom.

Od spoločnej areálovej cesty, kde je možné parkovať, vedie k pozemku 19m dlhý chodník o šírke 1,2m. Parkovanie je teda možné tam alebo na spoločnom parkovisku v záhradkárskej osade.

Pozemok je rovinatý, s ovocnými stromami. Výhodou je aj priamy vstup z pozemku do Lesoparku, ktorý prešiel v poslednom období výraznou revitalizáciou a ponúka príjemnú oddychovú zónu s viacerými atrakciami (detské, aj workoutové ihrisko, náučný chodník, rozhľadňa, pumptrack, kruhové ohniská na opekanie). Priamo v areáli sa nachádza zástavba rodinných domov. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí a ponúka veľa možností na trávenie voľného času.

Z južnej strany pozemku sa nachádza Malý Dunaj.

Cena: 150.000,-€ + provízia realitnej kancelárii.

ID: 81826004

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

© Text je autorským dielom a majetkom 1.BCR GROUP

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
v blízkosti pozemku
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.