REZERVOVANÉ: Stavebný pozemok v lone prírody o rozlohe 778 m2- Dohňany

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
778 m2

okres Púchov
Dohňany
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 66 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj lukratívny stavebný pozemok v nádhernom prostredí obce Dohňany, časť u Leškov.

POZEMOK:

Mierne svahovitý pozemok má tvar lichobežníka s rozlohou 778 m2. V dostupnosti sú IS /elektrika/. Vodu je nutné riešiť studňou- dobrá výdatnosť vody. Odpad žumpou.

K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta, v poslednej časti spevnená udržiavaná cesta zjazdná aj v zime. Hneď za pozemkom je bezprostredná blízkosť nedotknutej prírody.

Nakoľko sa za pozemkom nenachádzajú už žiadne stavebné pozemky, zaručuje táto lokalita nadštandardné súkromie a kľud. V tejto lokalite nie je stavebná čiara, čiže sa dá na pozemku postaviť akýkoľvek dom podľa vlastných predstáv. Na pozemku sú momentálne dva stĺpy, ktoré však nie sú funkčné a treba ich demontovať.

LOKALITA:

Myslím že malebnú obec Dohňany, asi netreba predstavovať... Dolinou preteká rieka Biela voda a dopravnú obslužnosť zabezpečujú dve komunikácie - automobilová a železničná. Ako jediná lokalita u Leškov je oddelená od najbližších obytných častí krásnou, neporušenou prírodou. Má očarujúcu prírodu s veľmi silným aktívnym nábojom a práve všetky tieto špecifiká robia túto obec atraktívnym miestom pre život. Nadšenci turistiky majú množstvo možností na prechádzky po náučnom chodníku „Tri skaly“, ktorý sa nachádza v lokalite obce Dohňany, v oblasti pohoria Biele Karpaty. Je vhodný pre peších turistov, ale i cyklistov či bežkárov.

V obci sa nachádza: materská škola, základná škola, pošta, dom kultúry, knižnica, športové ihrisko, potraviny aj s rozličným tovarom, reštaurácia, pizzéria, pohostinstvo...

CENA:

Cena pozemku: 22.500 Eur

V prípade že Vás táto ponuka oslovila dohodnite si osobnú obhliadku priamo na pozemku na tel. čísle 0919 180 840 alebo na mail krizanovicova@astonreal.sk

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
v blízkosti pozemku
Elektrická prípojka:
v blízkosti pozemku
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÉ: Stavebný pozemok v lone prírody o rozlohe 778 m2- Dohňany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.