PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK 810 m2 PIEŠŤANY - DRAHOVCE

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
810 m2

okres Piešťany
Drahovce
pred 32 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PLÁNUJETE STAVAŤ A NEMÁTE STAVEBNÝ POZEMOK? ALEBO CHCETE INVESTOVAŤ DO NAJISTEJŠEJ KOMODITY ? TAK STE NA SPRÁVNOM MIESTE !

VYBERTE SI SVOJ IDEÁLNY POZEMOK

Projekt tvorí 226 rôznych pozemkov s výmerami od 349 m2 do 2 326 m², na stavbu samostatne stojacich rodinných domov, alebo dvojdomov. Priemerná veľkosť pozemkov: 900 m². Časť pozemkov sa nachádza v katastrálnom území Piešťan, časť v Drahovciach. Všetky pozemky majú inžinierske siete (elektrina, vodovod, kanalizácia) a vedie k nim príjazdová komunikácia. K jednotlivým parcelám vás v celom areáli privedú vydláždené chodníky. Vyberte si svoj ideálny pozemok a začnite so stavbou vášho rodinného domu.

189415 - Pozemok má výmeru 810 m2, pričom šírka  je cca 18 m a dĺžka je cca 45 m. Pozemok je rovinatý. V cene je už zahrnutá betónová prístupová cesta s chodníkom a tiež IS : elektrina, voda, kanalizácia, ktoré sú privedené na každý pozemok.  

Benefity projektu:

možnosti aktívneho oddychu v blízkom okolí, vynikajúce dopravne napojenie na diaľnicu D1, zastávka MHD hneď pri pozemku. pokojné prostredie vidieka, len 2,5 km od mesta Piešťany

Projekt sa nachádza v atraktívnej rekreačnej oblasti Piešťan, kúsok od jazera Sĺňava a rieky Váh.  Okolie vám ponúka všetko, čo potrebujete pre športové vyžitie a relax.  Jazero Sĺňava, ktorého názov vznikol vďaka vysokému počtu slnečných dní v roku, je ideálne na vodné športy, kanoistiku, jachting, windsurfing, člnkovanie alebo rybolov.  Na jazere je vodno-lyžiarsky vlek a lodenica.  Okolo priehrady je vybudovaná 12 kilometrová trasa, ktorá slúži na romantické prechádzky alebo ako cyklistická trasa. Súčasťou jazera je aj chránená prírodná rezervácia UNESCO - Vtáčí ostrov. Spojenie s prírodou navyše umocňuje prekrásny výhľad na pohorie Považský Inovec a vyhliadku Červená veža.

Piešťany sú známe okrem liečivých kúpeľov aj špičkovým 9-jamkovým golfovým ihriskom, ktoré je od pozemku vzdialené autom približne 10 minút.

Cena je 150 €/m2

MAKLÉR ODPORÚČA! ISTOTA HODNOTY V POZEMKOCH !

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 436 650, alebo mailovej adrese moravcik@vasereality.sk

V cene nehnuteľnosti je: - kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Viac ponúk nájdete na vasereality.sk.

Pri kontaktovaní mailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Ďalších viac ako 500 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Premýšľate nad predajom / prenájmom nehnuteľnosti?

VOLAJTE NA ČÍSLO: 0905 436 650

Šírka:
18 m
Dĺžka:
45 m
Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
áno
Plynová prípojka:
nie
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Umiestnenie pozemku:
Intravilán

Na mape: PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK 810 m2 PIEŠŤANY - DRAHOVCE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.