Na predaj stavebný pozemok v Dubnici nad Váhom!

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
842 m2

okres Ilava
Dubnica nad Váhom
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 70 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj slnečný stavebný pozemok v Dubnici nad Váhom! Pozemok je zaradený v územnom pláne mesta, má rozlohu 842 m2, pravidelný obdĺžnikový tvar (40x21 metrov) a nachádza sa pri asfaltovej príjazdovej ceste. Inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku (elektrina, voda, plyn). Odpad je možné riešiť formou žumpy, alebo napojením na kanalizáciu (cca 150 m).

Pozemok je situovaný v mestskej časti Kvášovec, má vynikajúcu dostupnosť do centra mesta, mimo hlavných ťahov. Môžete tak zabudnúť na každodenné otravné dochádzanie z okolitých satelitných dedín. Veľmi dobrá je aj dostupnosť do Novej Dubnice (cez Kolačín) 3 km a na diaľničný privádzač - 3,5 km. Prístup na pozemok je z asfaltovej cesty.

Ak hľadáte miesto pre Váš vysnívaný dom, priamo v meste, vo vybudovanej lokalite na rovinatom pozemku, táto ponuka je pre Vás! Mesto Dubnica nad Váhom ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - materské, základné a stredné školy, polikliniku, lekárne, obchody, možnosti kultúrneho a športového vyžitia.

Cena pozemku: 98 Eur/m2

Ing. Michal Mišovec

RADO Reality Group

Tel: +421 904 887 338

E-mail: misovec@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
neuvedené
Vodovodná prípojka:
neuvedené
Elektrická prípojka:
neuvedené
Kanalizačná prípojka:
neuvedené
Plynová prípojka:
neuvedené
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.