Kontaktné údaje

Bestreality-Slovakia, s.r.o.

Záhradnícka 34

81107 Bratislava

Meno:
  Ján Janek
Telefón:
0905838965
Mobil:
0904 528 854
E-mail:
ID ponuky:
12984838

Dve stavebne parcely pre dva rodine domy plus rodinny dom

255 000
Kategória:  
Stavebný na rodinný dom

Celková plocha:  
2205 m2

okres Malacky
Kuchyňa
pred 26 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj stavebný pozemok o výmere 2205 m² v obci Kuchyňa, okres Malacky. Obec Kuchyňa sa nachádza cca 35 km od Bratislavy a cca 17 km od Malaciek a leží na južnej strane Záhoria v Záhorskej nížine.

Pozemok sa nachádza v tichšej uličke neďaleko centra dedinky. Je rovinatý s dĺžkou cca 147 m a šírkou cca 15 m. Disponuje všetkými IS ako je plyn, voda, kanalizácia a elektrina.

Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy s možnosťou výstavbu dvoch rodinných domov. Koniec pozemku lemuje v zadnej časti potok Malina.

K pozemku prisluch aj rodiny dom aj s hospodarskou budovou

Rodinný dom o celkovej rozlohe 95m2 obytnej plochy pozostáva z troch izieb, kuchyne, kúpeľne, špajze,chodby , pivnice a verandy. Rodinný dom je tehlový so sedlovou strechou s možnosťou nadstavby obytného podkrovia.K rodinnému domu prislúchajú i ďalšie skladové priestory a garáž..Stavba je sucha zdrava po vymalovani a kozmetickych upravach pripraveny na okamzite nastahovanie Taktiez je pripraveny na prestavbu podla poziadaviek noveho majitela.Disponuje so vsetkymi IS ako je plyn ,voda, elektrina a kanalizacou..Dom ma novy plynovy kotol vone radiatory a novy elektricky bojler.DISPOZIČNÉ RIEŠENIE RD : – samostatná vstupná priestranná veranda – samostatná obývačka – spálňa – menšia izba – kuchyňa – kúpelňa – WC – špajza – podkrovie – pivnica + samostatná prístavba Výmera RD : 106 m2 Výmera prístavby: 40 45 m2 Výmera pozemku : 2205 m2.V obci nájdete potraviny, škôlku, základnú školu, športoviská, detské ihrisko, obecný úrad, poštu, autobusové spojenia do mesta alebo na okolité dediny. Z obce je možnosť využitia turistiky do Malých Karpát a tým aj hubárčenia a využitia cykloturistiky.V obci su dve vodne nadrze vyuzivane na kupanie ,odych a rybarcenie.Kuchyna ma svoju typicku domacu atmosferu.

V obci nájdete potraviny, škôlku, základnú školu do 9. triedy, športoviská, detské ihrisko, obecný úrad, poštu, kostol, zdravotné stredisko, lekáreň, kvetinárstvo, reštaurácia, autobusové spojenia do hlavného mesta Bratislavy a okresného mesta Malacky alebo na okolité dediny.

Na farme v Kuchyni si môžete zaobstarať čerstvé bio mäso.

Obec Kuchyňa má výborné napojenie na diaľnicu v smere do Bratislavy alebo do Malaciek. Je tu dobrá dostupnosť aj do Rakúska a Českej republiky.

Cena nehnuteľnosti: 255.000,-- EUR. Dom je okamžite pristupny.

Cena pozemku aj s rodinným domom: 255.000,-- EUR.

Kontakt: 0905 838965

viac na www.bestreality.sk

Šírka:
15 m
Dĺžka:
147 m
Forma vlastníctva:
Osobné
Terén:
Rovina
Vodovodná prípojka:
áno
Elektrická prípojka:
áno
Kanalizačná prípojka:
v blízkosti pozemku
Plynová prípojka:
áno
Telefónna prípojka:
neuvedené
Pripravenosť k výstavbe:
neuvedené

Na mape: Dve stavebne parcely pre dva rodine domy plus rodinny dom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.